علاقه باشگاه یوونتوس به جذب ستاره جوان سیتی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۵۹۸۱

علاقه باشگاه یوونتوس به جذب ستاره جوان سیتی

یوونتوس در تلاش است تا بتواند جیمز ترافورد را در پنجره تابستانی از منچسترسیتی به خدمت بگیرد.
علاقه باشگاه یوونتوس به جذب ستاره جوان سیتی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از باشگاه‌های بزرگ اروپایی وضعیت ترافورد در منچسترسیتی را زیر نظر دارند. این بازیکن ۲۳ ساله در ماه‌های اخیر، زمانی که توسط سیتی در مسابقات جام اتحادیه به عنوان جایگزین جان‌لوییجی دوناروما به میدان می‌رفت، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد.

دخالت‌های زودهنگام ترافورد در فینال جام اتحادیه نقش کلیدی در کسب این جام توسط سیتی در ماه گذشته داشت و به نظر می‌رسد که او برای حضور در در جام جهانی آماده است. دو باشگاه لیگ برتری هستند که علاقه زیادی به جذب این دروازه‌بان دارند. او در تابستان گذشته هم چنین پیشنهادی را رد کرد و تصمیم گرفت دوباره به سیتی بازگردد.

یوونتوس می‌تواند گزینه جذابی برای ترافورد باشد. او اخیراً اعتراف کرده بود که نمی‌دانسته سیتی پس از ورودش، قصد دارد قرارداد با دوناروما را نهایی کند. این غول ایتالیایی که در رتبه چهارم سری آ قرار دارد، به دنبال یک دروازه‌بان جدید برای فصل آینده است و در هفته‌های اخیر امکان جذب ترافورد را بررسی کرده است.

کارکنان سیتی پس از این که ترافورد به عنوان بازیکن ذخیره به این تیم اضافه شد، از حرفه‌ای‌گری او تمجید کردند. سیتی ۲۷ میلیون پوند برای خرید او از برنلی هزینه کرد و در صورت جدایی دائمی او، برنامه‌ریزی می‌کند تا از این انتقال سود ببرد. با این حال، به نظر می‌رسد یوونتوس بیشتر به دنبال خرید بازیکنی در محدوده قیمتی ۱۷ میلیون پوند است که این امر انتقال به صورت قرضی را مطلوب‌تر می‌کند.

آلیسون در لیورپول و داوید دخیا در فیورنتینا نیز طرفدارانی در یوونتوس دارند و این باشگاه هنوز در حال بررسی این موضوع است که چه نوع دروازه‌بانی برای این تیم مناسب است. پیش‌بینی می‌شود که ترافورد در بازی سیتی مقابل ساوتهمپتون در نیمه‌ نهایی جام حذفی در ومبلی در ترکیب اصلی به میدان برود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار