توليد توزيعي نيروي برق بهبود يافت
کد خبر:۱۳۹۶۴۶

توليد توزيعي نيروي برق بهبود يافت

 يكي از شركت‌هاي مستقر در پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي موفق به ساخت سري‌هاي متصل به مبدل توان DC-DC براي بهبود نيروي الكتريكي در منابع DC با ولتاژ پايين در توليد توزيعي شد.
مهندس جعفر آقازاده، مجري اين طرح در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: با توجه به اينكه در چند سال اخير نگراني هاي محيطي و اقتصادي براي مصرف انرژي و توليد انرژی زياد افزايش يافته است، براي نخستين بار در كشور سري هاي متصل به مبدل توان DC-DC منابع انرژي الكتريكي جايگزين پانل‌هاي فتوولتايي و پيل‌هاي سوختي شده‌اند؛ زيرا اين منابع كوچك بوده و راه‌حل اساسي براي توليد توزيعي هستند.
 
وي افزود: منابع قبلي بصورت موازي بسته مي شده و بصورت مشترك دامنه پايين و ولتاژ DC مختلف با بار وابسته را ايجاد مي كرده و مولد توان نياز به تغيير خروجي ژنراتور از يك مولد توان استاندارد شده براي كاربردهاي متصل به شبكه يا مجزا دارد، ولي سري هاي متصل به توان ساخته شده كيفيت توان و استفاده از ژنراتورهاي نيروي الكتريكي را بهبود مي بخشد.
 
آقازاده هدف از اجراي اين طرح را ارزيابي سري‌هاي متصل به مبدل DC-DC در مقايسه با گونه‌هاي استاندارد دانست و گفت: اين منابع كاربردهاي توليد توزيعي دارد، توان مشابه در آن با منبع انرژي حمل شده و تركيب سري هاي متصل مبدل با نوع استاندارد مقايسه مي‌شود.
 
مجري اين طرح اظهار داشت: مبدل متصل به سري‌ها كارايي بالا و هزينه پايين را با توجه به اندازه توان سوئيچ كوچكتر و خروجي خازن فيلتر مورد نياز نشان مي‌دهد.
 
وي عنوان كرد: سري‌هاي متصل به مبدل مي‌توانند مزيت زيادي نسبت به مبدل استاندارد داشته باشند، به همين دليل جريان در طول القاء‌گر ورودي كاهش مي‌يابد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار