وضع قوانين ناقص جذبايت‌هاي ورزش زورخانه‌اي را كاسته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۷۱۵
اولین نخبه ورزش پهلوانی و زورخانه ای کشور:

وضع قوانين ناقص جذبايت‌هاي ورزش زورخانه‌اي را كاسته است

دارنده مدال طلاي رشته سنگ مسابقات آسيايي بنگلادش گفت: وضع قوانين ناقص، از جذابيت‌هاي ورزش زورخانه‌‌اي كم كرده است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، حمید رضا اعرابی، اولین نخبه ورزش پهلوانی و زورخانه ای کشور گفت: ای کاش قوانین بین المللی ورزش زورخانه ای هم سو با قوانین ملی باعث پیشرفت هر چه بیشتر ورزش پهلوانی و زورخانه ای در جهان می شد . 
 
 
وي در ادامه افزود: چرا قوانین بین المللی اصیل ترین ورزش دنیا باید جوری باشد که هدف ورزشکار فقط و فقط پر کردن  زمان مربوط به مسابقه باشد؟ با وضع این قوانین ناقص بین المللی  زیبایی های این ورزش که هر بیننده ای را مجذوب خود می کند، گرفته شده است.

دارنده مدال طلای رشته سنگ مسابقات آسیایی بنگلادش خاطرنشان کرد: بعد از گذشت 11 سال از فعالیت های بین المللی در ورزش زورخانه ای،  تیم های شرکت کننده نمی توانند حرکات پایه ای همچون پا زدن پشت تخته را به درستی انجام دهند که نشان از ضعف تشکیلات بین المللی در قوانین و فرستادن مرشد و مربی کارآمد به بقیه کشورهاست.

وي راه حل رفع تمام این مشکلات را سپردن کرسی کمیته فنی ورزش زورخانه ای به ایران کشور مبدأ و مولد این ورزش دانست.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار