کد خبر:۱۳۹۸۷۲
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

اجرای قوانین کاهش آلاینده‌های هوا متولی مشخصی ندارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بيان اينكه سیاست گذاری‌های کاهش آلودگی هوا تحت نظارت صنف و تشکیلات خاصی نیست، گفت: اجرای قوانین کاهش آلاینده‌های هوا به ویژه آزبست متولی مشخصی ندارد.
دکتر اکبر رنجبر زاده در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، آلودگی هوا را از اساسی ترین مشکلات تهران دانست و اظهار داشت: روزانه انواع آلاینده ها وارد ریه های مردم شده و عوارض بسیاری را برای سلامت آنها به همراه دارد.
 
وی افزود: آزبست نیز یکی از مهمترین آلاینده های هوای تهران است که طی سال های اخیر نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه شاهد افزایش روز افزون آن هستیم.
 
نماینده مردم اسد آباد در مجلس ماشینی شدن زندگی را یکی از عوامل افزایش آلودگی هوا عنوان و اضافه کرد: افزایش بی رویه خودروها در سطح شهر، فعالیت کارخانجات در شهرها و عدم رعایت استانداردهاي لازم در ساخت خودروها از جمله عوامل افزایش آلودگی هوای تهران و دیگر کلان شهرهاست.
 
رنجبر زاده تاکید کرد: عدم اجرای قوانین کاهش آلودگی هوای تهران و کاهش آلاینده ها به ویژه آزبست به دلیل نبود یک متولی ثابت برای اجرای این قوانین است.
 
وی اضافه کرد: برای کاهش آلودگی هوا و آلاینده ها باید پیش نیازهای لازم در این خصوص شناسایی و برنامه هاي لازم ارائه شود.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه سیاست گذاری های کاهش آلودگی هوا تحت نظارت صنف و تشکیلات خاصی نیست، اظهار داشت: در حال حاضر دستگاه های مختلف از جمله سازمان حفاظت محیط زیست، شهرداری، وزارت بهداشت و حتی دولت در این زمینه نقش دارند اما مسئله مهم این است که هیچ یک از این دستگاه ها در نهایت پاسخگوی عدم اجرای قوانین این حوزه و عدم کاهش آلاینده ها نیستند.
 
رنجبر زاده بیماری های ریوی را از مهمترین عوارض آلودگی هوا دانست و گفت: نفوذ و رسوب آلاینده ها در بافت های مختلف بدن باعث اخلال در سیستم عصبی، قلبی عروقی، تنفسی و مغزی افراد می شود.
 
وی در پایان تصريح كرد: با اجرای قوانین کاهش آلودگی هوا از جمله؛ جابجایی کارخانجات و استانداردسازی خودروها باید برنامه های بلند مدت برای رفع این معضل در دستور کار قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار