برآورد‌های اطلاعاتی ارتش نشان می‌داد که دشمن قصد حمله نظامی دارد/ نیروی زمینی یگان‌های خود را در مناطق مختلف کشور مستقر کرده بود
آخرین اخبار:

برآورد‌های اطلاعاتی ارتش نشان می‌داد که دشمن قصد حمله نظامی دارد/ نیروی زمینی یگان‌های خود را در مناطق مختلف کشور مستقر کرده بود

کد خبر:۱۳۹۸۷۴۴
کد ویدیو

سخنگوی ارتش در گفتگوی تلویزیونی:

 

🔸ما از قبل از جنگ آمادگی لازم را داشتیم، برآوردهای اطلاعاتی ارتش نشان می‌داد که دشمن احتمالاً قصد انجام حمله نظامی علیه کشور را دارد و این موضوع در تحلیل‌های ما پیش‌بینی شده بود. به همین دلیل، تمامی نیروها و یگان‌های ارتش از سطح آمادگی مطلوبی برخوردار بودند.

 

🔸نیروی زمینی نیز یگان‌های خود را در مناطق مختلف کشور مستقر کرده و در وضعیت آمادگی بالایی قرار داشت. به عنوان نمونه، می‌توان به واکنش نیروی زمینی در جریان نفوذ دشمن در جنوب اصفهان اشاره کرد؛ جایی که یگان‌های نیروی زمینی بلافاصله وارد عمل شدند و با اقدام سریع خود، هواپیمای متخاصم آمریکایی را مورد اصابت قرار دادند.

 

🔸این واکنش سریع و قاطع موجب شد که عملیات دشمن با شکست و ناکامی مواجه شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار