فریادشیران: مذاکره غیرقانونی با بازیکنان آکادمی ممنوع است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۰۷۳۰
خط و نشان استقلال برای تیم‌های لیگ برتری؛

فریادشیران: مذاکره غیرقانونی با بازیکنان آکادمی ممنوع است

مدیر آکادمی فوتبال باشگاه استقلال نسبت به هرگونه مذاکره غیرقانونی با بازیکنان تحت قرارداد این آکادمی هشدار داد و بر برخورد قانونی با متخلفان تأکید کرد.
فریادشیران: مذاکره غیرقانونی با بازیکنان آکادمی ممنوع است

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ناصر فریادشیران در گفت‌و‌گو با سایت رسمی باشگاه استقلال درباره وضعیت بازیکنان آکادمی گفت: «متاسفانه فعالیت دلالان باعث شده تا در این سال‌ها فوتبال پایه شرایط خوبی نداشته باشد و مقوله استعدادیابی و پرورش بازیکن افت کند. ما در آکادمی حتما جلوی این مسأله خواهیم ایستاد و اجازه نمی‌دهیم بازیکنان‌مان اسیر دلالان شوند.»

وی افزود: «با جدیت مقابل این فعالیت‌های غیرقانونی می‌ایستیم و در صورتی که متوجه شویم با بازیکنان تحت قرارداد آکادمی استقلال مذاکره‌ای انجام شده، از حق قانونی‌مان استفاده کرده و شکایت می‌کنیم. بازیکنان آکادمی باید بدانند که در چه باشگاه بزرگی حضور دارند و به قوانین استقلال احترام بگذارند. در نتیجه هرگونه مذاکره آن‌ها با دیگر باشگاه‌ها بدون اطلاع آکادمی، ممنوع است.»

مدیرآکادمی فوتبال استقلال در پایان گفت: «بازیکنان آکادمی استقلال سرمایه‌های باشگاه هستند و اجازه نخواهیم داد استعدادهایی که در این مکتب رشد می‌کنند، از سوی دلالان مورد سوءاستفاده قرار گیرند.»

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار