كشوري: مطالبه رهبري در خصوص سوال از مسئولان به خوبي از جانب دانشجويان پيگيري شد
کد خبر:۱۴۰۴۱۷
در آستانه دیدار يار/ میزگرد تشكل‌هاي دانشجويي در «خبرگزاری دانشجو» - 3

كشوري: مطالبه رهبري در خصوص سوال از مسئولان به خوبي از جانب دانشجويان پيگيري شد

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران با بيان اينكه سوال از مسئولان يكي از مطالبات رهبر انقلاب از دانشجويان در سال گذشته بود، گفت: دانشجويان اين مطالبه را به خوبي پيگيري كردند، اما مسئولان از پاسخ به سوالات دانشجويان فرار كردند.  

به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مجتبي كشوري شب گذشته با حضور در نشست خبري «بررسي مطالبات رهبري از دانشجويان» كه در محل اين خبرگزاري برگزار شد، با بيان اينكه ديدارهاي مقام معظم رهبري با دانشجويان به ماه مبارك ختم نمي شود و ايشان در طول سال ديدارهاي مختلفي را با دانشجويان دارند، گفت: ديدار ماه مبارك رمضان رهبر انقلاب با دانشجويان، از جهت تهيه خوراك فكري و محتوايي عملكرد و مشي تشكل هاي دانشجويي بسيار حائز اهميت است.


ديدار رهبر انقلاب با دانشجويان در بازكردن گره‌ها و رفع ابهامات دانشجويان مهم است


وي با بيان اينكه محتواي اين ديدار، تشكل هاي دانشجويي را در برنامه ريزي ها و تصميم گيري هاي كلان تشكيلاتي ياري مي رساند، خاطرنشان كرد: اين ديدار در باز كردن گره ها و مشكلاتي كه دانشجويان با آن روبرو هستند نيز بسيار تاثيرگذار است.


عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران افزود: بعنوان مثال بيانات سال گذشته رهبر انقلاب در خصوص مسئله وحدت و خلوص، بسياري از ابهاماتي كه جنبش دانشجويي در خصوص اين موضوع داشت را برطرف كرد.


كشوري با تاكيد بر اينكه اين ديدار بهترين فرصت براي بيان دغدغه هاي دانشجويان در حضور رهبر انقلاب است، گفت: در اين ديدار فرصتي فراهم مي شود تا دانشجويان و رهبر انقلاب در يك رابطه دو طرفه دغدغه هاي خود را مستقيم و بدون واسطه مطرح كنند.


وي با بيان اينكه نماينده هاي تشكل هاي دانشجويي در اين ديدار مسائل و دغدغه هاي خود را بدون سانسور با ولي خود در ميان مي گذارند، بيان داشت: در اين ديدار حضرت آقا نيز از زبان دانشجويان از فضاي دانشگاه و مسائل دانشجويان مطلع مي شوند و جنبش دانشجويي نيز عملكرد يكساله خود را به اطلاع ايشان مي رساند.


در اين ديدار رهبر انقلاب بدون واسطه از زبان دانشجويان از فضاي دانشگاه مطلع مي شوند

 

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي افزود: بعنوان مثال مسئله تجمع دانشجويان مقابل مجلس در اين ديدار از زبان دانشجويان در حضور رهبر انقلاب مطرح شد و همين امر باعث جلوگيري از بروز برخي شايعات و ابهامات در اين خصوص شد.

 

كشوري با بيان اينكه تاثيرات اين ديدار در روند جريان سازي دانشگاه‌ها كه عموماً بوسيله دانشجويان صورت مي گيرد، بسيار قابل توجه است، بيان داشت: ديدار سالانه رهبر انقلاب با جنبش دانشجويي بركات زيادي را براي دانشجويان دارد كه حل اختلافات تشكل‌هاي دانشجويي در خصوص برخي مسائل و دادن روحيه به دانشجويان براي برنامه ريزي موفق تر از جمله اين بركات است.


وي در ادامه با اشاره به برخي از توصيه‌هاي سال قبل رهبر انقلاب در خصوص پرسش گري مستدل از مسئولان نه قضاوت در مورد آنها، گفت: اكثر مواردي كه رهبر انقلاب در اين ديدارها مطرح مي كنند، پاسخ به درخواست‌هاي خود دانشجويان است.


عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران در ادامه با تاكيد بر اينكه بخشي از اين مسئله به مسئولان مربوط مي شود، گفت: بعد از صحبت‌هاي حضرت آقا بسيج دانشجويي در غالب نامه‌اي رسمي خواستار حضور رئيس صدا و سيما در دانشگاه‌ها شد كه متاسفانه اين امر در سال گذشته محقق نشد.


مطالبه رهبري از دانشجويان در خصوص مطالبه‌گري از مسئولان به خوبي از جانب دانشجويان پيگيري شد


كشوري با تاكيد بر اينكه در يك سال گذشته مسئولان بسيار كم بين دانشجويان كشور حاضر شدند، گفت: بسيج دانشجويي در اين خصوص تا جايي كه مي توانست به وظيفه خود عمل كرد و حتي سه بار خواستار حضور رئيس جمهور در دانشگاه ها جهت پاسخگويي به مسائل حاشيه‌اي دولت شد كه ايشان نيز دعوت دانشجويان را لبيك نگفتند.


وي با بيان اينكه رهبر انقلاب سال گذشته خواستار حضور جدي دانشجويان در مقوله اصل 44 و بحث هدفمند كردن يارانه‌ها شدند، گفت: علي رغم دعوت‌هاي مختلف از مسئولان در خصوص مسئله كرسي‌هاي آزادانديشي تحول در علوم انساني و اصل 44 حضور مسئولان در اين مباحث نيز در دانشگاه‌ها محقق نشد.


مسئولان  از پاسخگويي به دانشجويان فرار كردند

 

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران افزود: دانشجويان اين مطالبه رهبري را به خوبي پياده كردند، اما مسئولان از پاسخگويي به سوالات آنها فرار كردند.

 

كشوري با بيان اينكه اصلي و فرعي كردن مسائل توسط دانشجويان از ديگر مطالبات رهبري از دانشجويان بود، گفت: اين مسئله از آن مسائلي بود كه مسئولان و دانشجويان با آن به خوبي مواجهه نشدند.


برخي از مسائل فرعي پس از مدتي به مسئله اصلي تبديل مي‌شوند


وي با بيان اينكه مسائل اصلي و فرعي كشور داراي ويژگي هايي است، گفت: مسئله اي كه فضاي فكري و سياسي جامعه را درگير كند، بعنوان مسائل اصلي بشمار مي رود.


عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه هاي تهران خاطرنشان كرد: برخي از مسائل فرعي به مرور زمان به مسئله اصلي تبديل مي شوند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار