شعبانیبهار سرپرست فدراسیون تیراندازی با کمان شد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در این مجمع سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، کامیار سلطانی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها، شعبانی بهار رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان و سایر اعضای مجمع تیراندازی با کمان حضور داشتند.
یکی از دستور جلسات این مجمع، رایگیری در مورد سرپرستی غلامرضا شعبانیبهار بود که اعضای مجمع به آن از ۳۶ رای ماخوذه با ۳۴ رای مثبت دادند و قرار شد دکتر شعبانی بهار تا پایان بازیهای آسیایی ناگویا سرپرست فدراسیون باشد.
اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: ۱۲۰ روز تا بازیهای آسیایی زمان باقی مانده است و تصمیمات وزارت ورزش طبق منطق و اصول است. با توجه به این که فدراسیون به سمت سرپرستی داشت میرفت و حداقل ۸۵ روز طول میکشید، معتقد هستیم که اگر به سمت سرپرستی جدید برویم، حتما آسیب میبینیم. برای همین تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از آسیب به این رشته این مجمع فوق العاده را برگزار کنیم.
وی تاکید کرد: وزیر هم دستور دادند که با دقت لازم موضوع بررسی شود و قرار شد این موضوع را به رای اعضای مجمع بگذاریم.
اسبقیان گفت: از اعضای مجمع به دلیل رایی که دادند، تشکر میکنم و امیدوارم که فدراسیون در مسابقات پیش رو موفق باشند.
وی افزود: رهبر شهیدمان فرمودند که از موفقیت های ورزش کشور در یکسال گذشته بی سابقه بوده است. وزیر هم به ما گفتند که این سخنان رهبری مسئولیت ما را چند برابر میکند و ما هم باید وظایف خودمان را به نحو احسن انجام دهیم.
اسبقیان گفت: رهبر شهیدمان فرمودند که ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد و این نقشه راه ما است و هدف همه ما باید این باشد. ایشان فرمودند که ورزش یک کار اساسی و جدی است که باید همه این سخنان را در دستور کار خود قرار بدهیم.
وی گفت: ورزشکاران ما در بازیهای ساحلی سانیا خوش درخشیدند و رکوردشکنی کردند و در شرایط جنگی سوم شدند. حضور جامعه ورزش در این شرایط قابل تحسین است.
اسبقیان گفت: حضور جامعه ورزش به مانند سایر مردم در خیابانها و اجتماعات مردمی قابل تقدیر است.
وی افزود: برافراشته شدن پرچم ایران در مسابقات مختلف حائز اهمیت است و باید به آن اهتمام بورزیم.
اسبقیان گفت: فدراسیون تیراندازی با کمان جزو فدراسیونهای برتر در بخش فرهنگی بودند و امیدوارم در ناگویا هم موفق باشند.
وی تاکید کرد: اردوهای ما نباید تعطیل شود و باید پرقدرت تا ناگویا ادامه داشته باشد و ورزش کشور تعطیل نخواهد شد.
انتهای پیام/