كاشفي: احساس غريب و غيرقابل وصفي را تجربه كردم
کد خبر:۱۴۰۶۷۳
دانشجويان از ديدار خود با آقا مي گويند-3

كاشفي: احساس غريب و غيرقابل وصفي را تجربه كردم

عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران در توصيف به يادماندني‌ترين لحظه ديدار شب گذشته خود با رهبر انقلاب، گفت: در اين ديدار احساس غريب و غير قابل توصيفي كه در عين حال بسيار زيبا و دوست داشتني بود را تجربه كردم.
محمدرضا كاشفي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: پس از بيان صحبت هاي خود براي دست بوسي نزد رهبر انقلاب رفتم.
 
وي با بيان اينكه به نمايندگي از بچه هاي بسيج دانشجويي تقاضاي ديدار بسيج دانشجويي را با ايشان مطرح كردم، گفت: از طرف دوستاني كه من را مامور رساندن سلامشان به نايب امام زمان كرده بودند به محضر ايشان سلام رساندم و از ايشان طلب دعا نمودم.
 
عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران در توصيف ديدار خود با رهبر انقلاب گفت: در اين ديدار احساس غريب و غير قابل توصيفي كه در عين حال بسيار زيبا و دوست داشتني بود را تجربه كردم.
 
كاشفي با بيان اينكه حتي ديدن عكس رهبر انقلاب براي انسان شورآفرين است، گفت: وقتي از نزديك با ايشان ديدار مي كنيم عظمت و بزرگي معنوي ايشان را به خوبي احساس مي كنيم.
پربازدیدترین آخرین اخبار