دارنده نشان نقره قهرمانی آسیای مغولستان مدال خود را به شهدای مظلوم میناب تقدیم کرد + عکس
دارنده نشان نقره پارالمپیک پاریس یاد شهید ماکان نصیری را در مسابقات پاراتکواندو قهرمانی آسیا زنده نگه داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، زهرا رحیمی که با کسب نشان نقره پارالمپیک پاریس در سن ۱۵ سالگی به یک پدیده در ورزش ایران تبدیل شده بود، با انتشار پستی در فضای مجازی یاد و خاطره شهید ماکان نصیری را زنده نگه داشت.
رحیمی بعد از کسب نشان نقره مسابقات پاراتکواندو قهرمانی آسیا، با انتشار پستی در فضای مجازی نوشت: یک لنگه کفش تنها یادگاری است که از کودک سرزمینم به جای مانده است.
پست رحیمی اشاره به جنایت امریکا و صهیونها در موشک باران مدرسه شجره طیبه میناب دارد که در آن ۱۶۸ دانش آموز به شهادت رسید.
ماکان نصیری یکی از این شهدا بود که پیکر وی در دل خرابههای مدرسه میناب پیدا نشد تا این دانش آموز در زمره شهدای جاویدالاثرهای ایران اسلامی ثبت شود.
وی این پست را با ۲ زبان فارسی و انگلیسی در صفحه رسمی خود در اینستاگرام منتشر کرد.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰