کد خبر:۱۴۱۰۶۹
ضربه روحي وارد شده به پرسپوليس از سوي هواداران است
مسئول كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: برخي با بازيچه قرار دادن احساسات هواداران سعي در تخريب پرسپوليس دارند و ضربه وارده به اين تيم از سوي هواداران و در استاديوم است.
محمد پنجعلي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص مشكلات ايجاد شده براي باشگاه پرسپوليس گفت: متاسفانه تمام ضربه روحي كه به پرسپوليس وارد شده در ورزشگاه آزادي و به وسيله برخي از هواداران بوده است.
وي در ادامه افزود: شعارهاي هواداران باعث مي شود تا بازيكنان احساساتي بازي كنند و همين امر سبب مي شود تا نتوانند توانايي هاي خود را در زمين خوب اجرا كنند.
مسئول كميته فني پرسپوليس شعارهاي برخي از هواداران را برگرفته از سوءاستفاده بعضي از افراد از احساسات آنها دانست و گفت: زماني كه از ابتداي بازي هواداران عليه پرسپوليس شعار مي دهند كاملا مشخص است كه اشخاصي سعي مي كنند اين باشگاه را تخريب كنند و افرادي نيز با مصاحبه هاي خود احساسات هواداران را تحريك مي نمايند.
پنجعلي برطرف شدن مشكلات روحي تيم را تنها راه قهرماني در ليگ دانست و گفت: بازيكنان ما بهترين هاي ليگ برتر هستند، ولي از آنجا كه به دليل مسائل روحي كمتر از 30 درصد توانايي هاي خود را در زمينه پياده مي كنند، اين تيم هنوز به جايگاه واقعي خود نرسيده است.
وي كارهاي فرهنگي از سوي صدا و سيما و مطبوعات را لازمه حل مشكلات پرسپوليس خواند و گفت: برخي از پيشكسوتان پرسپوليس از باخت اين تيم خوشحال مي شوند، در حالي كه اگر اين افراد نيز در رفتار خود تجديدنظر كنند، با كمك صدا و سيما و مطبوعات مي توان مشكلات پرسپوليس را برطرف كرد.
مسئول كميته فني باشگاه پرسپوليس در پايان با بيان اينكه با حمايت هاي صحيح مي توان زمينه قهرماني سرخپوشان را فراهم كرد، گفت: مردم بايد به اين واقعيت دست پيدا كنند كه اگر قرار است تغييراتي در تيم انجام شود، بايد كادر فني و مسئولان باشگاه تصميم بگيرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰