كساني كه رفتار غير ورزشي داشته باشند از جامعه طرد مي‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۷۸۳

كساني كه رفتار غير ورزشي داشته باشند از جامعه طرد مي‌شوند

عضو فراكسيون ورزشي مجلس در خصوص اتفاقات اخير فوتبال ايران و بحث‌هاي اهالي فوتبال در رسانه ملي گفت: مردم كساني كه رفتارهاي غير اخلاقي و غير ورزشي داشته باشند را طرد مي‌كنند.
سيد كاظم دلخوش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص برخي بي اخلاقي ها در ورزش فوتبال گفت: مردم به خوبي نوع برخوردهاي سياسي و غير اخلاقي برخي از افراد را تشخيص مي دهند به طوريكه اگر اين افراد سعي كنند خارج از خواست مردم ايران حركت كنند از جامعه طرد مي شوند.
 
 وي افزود: مسئولان ذي ربط از افراد فرهنگي گرفته تا فدراسيون فوتبال بايد مشكلات ايجاد شده در فوتبال را پيگيري كنند تا اين روند كه اين ورزش در پيش گرفته است، متوقف شود.

عضو فراكسيون ورزش درخصوص شعارهاي هواداران در ورزشگاه ها و بحث هاي برخي از افراد در تلويزيون و مقابل چشم ميلوين ها بيننده، گفت: اگر با چند مورد اين اتفاقات برخورد قانوني و جدي صورت گيرد اين مشكل حل خواهد شد و مراجع قانوني هر چه سريع تر بايد اقدام كنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار