سرمربی ساحل عاج: آلمان را شکست میدهیم و به دور بعد صعود میکنیم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ساحل عاج روز شنبه در تورنتو و در چارچوب رقابتهای گروه E به مصاف آلمان، قهرمان چهار دوره جام جهانی، خواهد رفت. فایه در نشست خبری پیش از این دیدار، در پاسخ به سؤالی درباره قدرت آلمان گفت:«ما اینجا نیامدهایم که فقط بازی آلمان را تماشا کنیم. آمدهایم تا آنها را شکست دهیم و به دور بعد صعود کنیم.»
او در ادامه افزود:«هدف ما این است که پس از بازی در حالیکه صدرنشین هستیم و شش امتیاز داریم، به اردوی خود در فیلادلفیا برگردبم.»
ساحل عاج در نخستین دیدار خود با گل دقیقه ۹۰ آماد دیالو موفق شد اکوادور را ۱-۰ شکست دهد. حالا فیلها امیدوارند برای نخستین بار در تاریخ خود جام جهانی را با دو پیروزی پیاپی آغاز کنند. در سوی مقابل، آلمان در بازی اول خود نمایشی درخشان داشت و با نتیجه ۷-۱ کوراسائو را در هم کوبید.
با وجود قدرت حریف، فایه تأکید کرد که تیمش قصد ندارد سبک بازی خود را تغییر دهد:«بیش از دو سال است که با هم کار میکنیم و هر روز اعتمادبهنفس بیشتری پیدا میکنیم. قرار نیست شب قبل از مسابقه شیوه بازیمان را عوض کنیم. میخواهیم کنترل بازی را در دست بگیریم، از نقاط قوت خود استفاده کنیم و نقاط ضعفمان را به حداقل برسانیم.»
سرمربی ساحل عاج همچنین این موضوع را که تیمش شانس کمتری برای پیروزی دارد، رد کرد و گفت:«پیش از بازی با اکوادور هم کسی ما را مدعی نمیدانست. با تمام توان وارد زمین شدیم و این بار هم همین کار را خواهیم کرد. میدانیم مقابل تیمی قدرتمند قرار میگیریم، اما نمیخواهیم به اینکه شانس کمتری داریم فکر کنیم. تنها چیزی که اهمیت دارد، پیروزی در مسابقه است.»
انتهای پیام/