عذرخواهی ستاره ترکیه در جام جهانی + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۴۹۱

عذرخواهی ستاره ترکیه در جام جهانی + فیلم

آردا گولر، ستاره جوان تیم ملی ترکیه و رئال مادرید، پس از عملکرد نه چندان مطلوب تیمش در جام جهانی ۲۰۲۶، در اقدامی صادقانه از مردم کشورش عذرخواهی کرد و قول داد در تورنمنت‌های آینده جبران کند.
آردا گولر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گولر که در آخرین بازی مرحله گروهی تیمش مقابل آمریکا، نتوانست مانع از شکست ۲-۰ ترکیه شود، در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: «از مردم ترکیه معذرت می‌خواهم. برخی از ما بازیکنانی هستیم که در تیم‌های بزرگ بازی می‌کنیم و باید در تیم ملی تأثیرگذارتر حاضر می‌شدیم. قول می‌دهم در تورنمنت‌های بعدی جبران کنم.»

کد ویدیو

ترکیه که در گروه D با تیم‌های آمریکا، استرالیا و پاراگوئه همگروه بود، با دو شکست و تنها یک برد، در رده سوم گروه قرار گرفت و از صعود به مرحله حذفی بازماند. این تیم در بازی اول ۲-۰ به استرالیا باخت و در بازی دوم با نتیجه ۲-۱ پاراگوئه را شکست داد، اما در بازی آخر ۲-۰ مغلوب آمریکا شد.

آردا گولر که یکی از بهترین بازیکنان جوان جهان محسوب می‌شود، در این مسابقات نتوانست انتظارات را برآورده کند. او در سه بازی گروهی، تنها یک پاس گل ثبت کرد و هیچ گلی به ثمر نرساند. سایر ستاره‌های ترکیه مانند هاکان چالهان‌اوغلو و اورکان ککجو نیز عملکرد مطلوبی نداشتند و این تیم نتوانست از پتانسیل بالای خود استفاده کند.

گولر که فصل گذشته در رئال مادرید نیز عملکرد خوبی داشت، با این عذرخواهی صادقانه، اعتماد هواداران را جلب کرد. او گفت: «ما بازیکنان جوان زیادی داریم و آینده روشنی پیش رو داریم. مطمئنم در تورنمنت‌های بعدی، نتایج بهتری کسب خواهیم کرد.»

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار