کد خبر:۱۴۱۹۵۴
4 میلیون ایرانی دچار چاقی دیابت هستند
شیوع چاقی و اضافه وزن در بین افراد بالای 20 سال کشور 50 تا 70 درصد و شیوع دیابت در نقاط مختلف کشور بین 10 تا 20 درصد است كه به این ترتیب حدود 4 میلیون نفر از جمعیت ایران دچار دیابت هستند.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دکتر فریدون عزیزی، رئیس کنگره بین المللی غدد درون ریز و متابولیسم افزود: شایعترین بیماری های غدد، دیابت و چاقی است که به عنوان اپیدمی در قرن 21 معرفی شده اند كه این بیماری ها به دلیل ایجاد عوارض شدید در بسیاری از اعضای بدن از جمله قلب، کلیه و چشم حائز اهمیت است و مراقبت از آنها یکی از مسایل عمده بهداشتی درمانی کشور است.
وی افزود: هر دو بیماری دیابت و چاقی در شهرها بیشتر از روستاها و در کلانشهرها بیشتر از شهرهای کوچک بیشتر است لذا شیوع این بیماری در تهران بیشتر از سایر نقاط کشورهاست است و بعضی ازاستان ها به دلیل عوامل ارثی یا عادات غذایی شیوع دیابت به مقدار زیاد گزارش شده است.
رئیس کنگره بین المللی غدد درون ریز و متابولیسم در ادامه گفت: به علاوه این موارد بیماری های تیروئید نیز از امراض شایع کشورما هستند و خوشبختانه با برنامه ریزی صحیح در جهت تولید و توزیع نمک ید داردر 20 سال گذشته گواترهای ناشی از کمبد کمبود ید جلو گیری شده است.
عزیزی افزود: بیماری های کم کاری و پرکاری تیروئید حدود 10 درصد از افراد را مبتلا می کند که برای آنها روش پیشگیری خاص وجود ندارد ولی درمان های موثر و راهنماهای درمانی جدیدی در نظر گرفته شده است.
نهمین کنگره بین المللی غدد درون ریز و متابولیسم 24 تا 27 آبان 90 در دانشگاه شهید بهشتی با هدف ارائه تحقبقات و نوآوری های رشته آندوکرین(غدد درون ریزو متبولیسم)برگزار می شود.
همچنین، این کنگره دارای 8 سخنرانی جامع، 16 سمپوزیوم با موضوعات هیپوفیز، تیروئید، غدد فوق کلیه، لوزالمعده، پاراتیروئید و غددتولید مثل است که مهمترین و شایع ترین بیماریهای غدد شامل دیابت، چاقی و پر کاری تیروئید است.
علاقمندان به شرکت در این کنگره تا نیمه شهریور ماه سال جاری برای ارسال مقالات زمان داشته و می توانند به سایت www.iced2011.com مراجعه کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.