احیای لیگ برتر کیک‌بوکسینگ
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۹۶۹۶

احیای لیگ برتر کیک‌بوکسینگ

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی از آغاز دوباره لیگ برتر کیک‌بوکسینگ بزرگسالان در دو بخش زنان و مردان پس از سه دهه وقفه خبر داد. وی همچنین با تأکید بر توانمندی بالای مربیان داخلی، از اعزام ملی‌پوشان به مسابقات جهانی عشایر در قزاقستان خبر داد.
بوکس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، و به گزارش روابط عمومی فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی، افشین هادی‌چگینی با اشاره به موفقیت‌های کسب‌شده در لیگ جوانان سال گذشته، از برنامه‌ریزی برای برگزاری لیگ برتر بزرگسالان کیک‌بوکسینگ به صورت رفت و برگشت خبر داد و گفت: تا به امروز ۹ تیم از جمله باشگاه استقلال برای تیم‌داری در این لیگ به‌صورت رسمی اعلام آمادگی کرده‌اند.

رئیس فدراسیون با اشاره به اهمیت احیای این مسابقات اظهار داشت: حدود ۳۰ سال است که لیگ کیک‌بوکسینگ به صورت رفت و برگشت در کشور برگزار نشده بود. بدون شک برگزاری این لیگ می‌تواند نقطه عطفی برای این رشته باشد تا با شناسایی استعدادها و تشکیل تیم‌های ملی قدرتمند، جایگاه کیک‌بوکسینگ ایران را در سطح آسیا و عرصه‌های بین‌المللی ارتقا دهیم.

چگینی در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال جذب مربی خارجی برای توسعه کیک‌بوکسینگ، تصریح کرد: ما از بهترین مربیان در سطح کیک‌بوکسینگ برخورداریم که دانش فنی آن‌ها کمتر از مربیان خارجی نیست؛ بنابراین ضرورتی برای جذب مربی خارجی در این رشته احساس نمی‌کنیم.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی در پایان از حضور ملی‌پوشان در مسابقات جهانی عشایر خبر داد و افزود: این رقابت‌ها شهریورماه امسال به میزبانی قزاقستان برگزار می‌شود. بر این اساس ۳ ورزشکار در رشته «سامبو» و یک ورزشکار در رشته «کشتی کورش» برای نخستین بار به این مسابقات اعزام خواهند شد و هر ۴ ورزشکار شانس بالایی برای کسب مدال دارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار