ایران به دنبال برد مقابل سوریه در بسکتبال انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۱۷۹۸

ایران به دنبال برد مقابل سوریه در بسکتبال انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷

تیم ملی بسکتبال مردان ایران در دیدار معوقه پنجره دوم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ روز دوشنبه هشتم تیرماه در شهر امان به مصاف تیم ملی سوریه خواهد رفت.
بسکتبال

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابت‌های انتخابی جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷، تیم ملی مردان ایران در دیدار معوقه پنجره دوم این مسابقات روز دوشنبه ۸ تیرماه از ساعت ۱۷:۰۰ به وقت ایران در ورزشگاه شاهزاده حمزه شهر امان اردن با ظرفیت ۶ هزار نفر مقابل تیم ملی سوریه قرار می‌گیرد.

شاگردان ایران در سه مسابقه قبلی خود در این رقابت‌ها دو پیروزی مقابل عراق و یک شکست برابر اردن را ثبت کرده‌اند و در حال حاضر در رده دوم جدول گروه C قرار دارند.

در مقابل، تیم ملی سوریه در سه بازی گذشته خود دو شکست مقابل اردن و یک پیروزی برابر عراق کسب کرده و در رده سوم گروه C ایستاده است.

یکی از چهره‌های شاخص تیم سوریه دانته مک‌گیل، بازیکن آمریکایی تغییر تابعیت داده‌شده این تیم است که در دیدار قبلی مقابل عراق موفق شد ۳۴ امتیاز به دست آورد. مک‌گیل در آخرین فصل لیگ نیز در ترکیب العربی قطر به میدان رفته است.

در تاریخ تقابل‌های دو تیم، ایران و سوریه تاکنون ۹ بار برابر یکدیگر قرار گرفته‌اند که حاصل آن ۸ پیروزی برای ایران و یک برد برای سوریه بوده است.

آخرین دیدار دو تیم در مرحله گروهی کاپ آسیا ۲۰۲۵ برگزار شد که تیم ملی ایران با نتیجه ۸۲ بر ۴۳ به پیروزی رسید. همچنین دو تیم در مرحله گروهی مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳ نیز هم‌گروه بودند که ایران در هر دو مسابقه مقابل سوریه به برتری دست یافت.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار