گلشادنژاد: پرچمداری کاروان ایران افتخار بزرگی است
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آتوسا گلشادنژاد ملی پوش کاراته ایران پس از انتخاب بهعنوان یکی از دو پرچمدار کاروان ایران در بازیهای آسیایی ناگویا، این اتفاق را افتخاری بزرگ برای خود دانست و از انگیزه بالای خود برای موفقیت در این رقابتها سخن گفت.
وی در گفتوگویی اظهار داشت: باعث افتخارم است که برای کشورم در رویداد بزرگی مانند بازیهای آسیایی پرچمداری میکنم و اکنون مسئولیت من سنگینتر از گذشته شده است.
تنها بانوی طلایی تاریخ کاراته ایران در مسابقات جهانی با ابراز امیدواری نسبت به عملکرد کاروان ایران افزود: امیدوارم ملیپوشان کاراته و در نهایت تمامی اعضای کاروان ایران بتوانند نتایج درخشانی در بازیهای آسیایی ناگویا کسب کنند.
گلشادنژاد درباره اهداف خود در این رقابتها نیز گفت: در ناگویا تمام تلاشم را میکنم تا خوشرنگترین مدال را به دست آورم و باعث شادی جامعه کاراته و مردم ایران شوم.
وی در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش نیز اظهار کرد: خوشبختانه شرایطم خوب است و تمرینات کاراته را آغاز کردهام. انگیزه زیادی برای موفقیت در ناگویا دارم و میخواهم کلکسیون مدالهای طلایم را تکمیل کنم.
پرچمدار کاروان ایران در پایان تأکید کرد: ما در کاراته یک خانواده هستیم و همه در کنار هم برای موفقیت این رشته تلاش میکنیم تا پرچم ایران را در میادین بینالمللی به اهتزاز درآوریم.
انتهای پیام/