کد خبر:۱۴۳۲۱۲
در يك نطق رادیویی؛
اوباما خواستار اتحاد ملی در آمریکا شد
رئیس جمهور آمریکا نطق این هفته خود را به حادثه 11 سپتامبر اختصاص داد و با تهییج مردم از آنها برای اتحاد ملی در این کشور و حل بحران اقتصادی طلب کمک کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، اوباما در این نطق که صبح امروز به وقت محلی از رادیو پخش می شد، بر لزوم همبستگی و اتحاد ایالات متحده تاکید کرد و کما فی السابق شعار همبستگی ایالات متحده را سر داد.
اوباما در این گفت وگو که پس از هفته ها کشمکش بین کنگره و دولت بر سر موضوعاتی مانند سقف بدهی ها، مسائل داخلی و برخی ناآرامی ها در گوشه و کنار آمریکا، ایراد می شد از مردم ایالات متحده خواست تا در مسئله بحران اقتصادی دولت را یاری کنند.
رئیس جمهور آمریکا گفت: اکنون ایالات متحده در دهمین سالگرد این حمله تروریستی با چالش های بزرگی روبرو است.
وی افزود: ما درگیر پایان دادن به جنگ عراق، مبارزه با القاعده، برگرداندن سربازانمان از افغانستان و بازسازی پایه های قدرت در کشورمان هستیم.
اوباما در انتها بهترین راه برای ادای احترام به قربانیان حادثه 11 سپتامبر را پیروی از روح همبستگی و اتحاد در آمریکا معرفی کرد گفت: البته این کار آسانی نیست و به همکاری همه مردم احتیاج دارد.
رئیس جمهور آمریکا که از اختلافات شدید بین دو حزب این کشور با خبر است پیروی از روح همبستگی و اتحاد را نه یک کار یک روزه بلکه کاری مداوم توصیف کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰