از زمین خوردن تا قهرمانی اروپا دونده سوئیسی
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابتهای دوی ۸۰۰ متر قهرمانی اروپا شاهد یکی از عجیبترین اتفاقات این دوره بود؛ جایی که یک زمین خوردن، تصمیم داوران و بازگشتی غیرمنتظره، مسیر یک دونده سوئیسی را از حذف تا قهرمانی تغییر داد.
این دونده در جریان مرحله نیمهنهایی زمین خورد و در شرایط عادی شانسی برای حضور در فینال نداشت. با این حال، داوران پس از بررسی صحنه به این نتیجه رسیدند که دخالت سایر دوندگان در این اتفاق نقش داشته و به همین دلیل مجوز حضور دوباره او در فینال را صادر کردند.
این تصمیم با واکنشهای مختلفی همراه شد؛ چرا که ورزشکار سوئیسی تنها چند ساعت پس از زمین خوردن و از دست دادن شانس صعود، بار دیگر فرصت رقابت برای کسب مدال را به دست آورد.
اما اتفاق عجیبتر در فینال رقم خورد. این دونده توانست از فرصت دوباره خود نهایت استفاده را ببرد و با عبور از رقبایش به مدال طلای دوی ۸۰۰ متر دست پیدا کند.
به این ترتیب، ورزشکاری که ساعاتی قبل در آستانه حذف قرار داشت، با تصمیم داوران به رقابت بازگشت و در نهایت روی سکوی نخست ایستاد؛ اتفاقی که بحث درباره تصمیم داوری و نحوه اعمال قوانین در چنین شرایطی را داغ کرده است.
انتهای پیام/