تحریم تمرینات اتلتیکو توسط آلوارز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۳۸۰۱

تحریم تمرینات اتلتیکو توسط آلوارز

بر اساس گزارش منتشرشده، خولیان آلوارز به مدیران اتلتیکومادرید اطلاع داده در تمرین صبح فردای این تیم حاضر نخواهد شد؛ تصمیمی که در پی مخالفت باشگاه با انتقال او به بارسلونا و درخواست صریح این مهاجم برای جدایی پیش از پایان پنجره نقل‌وانتقالات مطرح شده است.
خولیان آلوارز

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تنش میان خولیان آلوارز و مدیران اتلتیکومادرید وارد مرحله تازه‌ای شده است. مهاجم آرژانتینی که خواهان جدایی از جمع شاگردان دیگو سیمئونه و انتقال به بارسلوناست، به باشگاه اعلام کرده قصد ندارد در تمرین صبح فردای تیم شرکت کند.

آلوارز از موضع مدیران اتلتیکو در قبال پیشنهاد بارسلونا رضایت ندارد و مخالفت باشگاه با انتقالش، نارضایتی او را افزایش داده است.

این مهاجم به‌صورت مستقیم به هیئت‌مدیره اتلتیکومادرید اطلاع داده که تصمیمش برای ترک باشگاه جدی است و می‌خواهد پیش از بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالات، شرایط انتقالش به تیمی دیگر فراهم شود.

در شرایطی که اتلتیکو تمایلی به از دست دادن یکی از مهم‌ترین مهره‌های هجومی خود ندارد، موضع جدید آلوارز می‌تواند مذاکرات دو طرف را وارد مرحله حساسی کند.

حالا باید دید مدیران اتلتیکومادرید در برابر درخواست صریح مهاجم آرژانتینی چه واکنشی نشان خواهند داد و آیا پرونده انتقال احتمالی او به بارسلونا در روز‌های پایانی بازار تابستانی به نتیجه می‌رسد یا خیر.

پربازدیدترین آخرین اخبار