بیرانوند به استقلال پیوست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۵۶۷۹

بیرانوند به استقلال پیوست

فصل جدید لیگ برتر وزنه‌برداری ایران از سوم شهریور آغاز می‌شود؛ رقابتی که علاوه بر جدال باشگاه‌ها، نخستین محک جدی ملی‌پوشان در مسیر آماده‌سازی برای بازی‌های آسیایی ناگویا خواهد بود. حضور قهرمانان جهان و المپیک، این دوره از لیگ را به یکی از جذاب‌ترین فصل‌های سال‌های اخیر تبدیل کرده است.
بیرانوند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته نخست لیگ برتر وزنه‌برداری ایران سوم و چهارم شهریور با حضور هفت تیم در سالن شهدای ناو دنا برگزار خواهد شد. در این دوره از مسابقات تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان، فولاد مبارکه سپاهان، مناطق نفت خیز جنوب، استقلال تهران، آینده سازان مشهدالرضا، عقاب نیرو هوایی و گل‌گهر سیرجان حضور دارند.

لیگ وزنه برداری

هفته نخست لیگ وزنه‌برداری رکوردگیری تیم ملی نیز محسوب می‌شود.

در این دوره از مسابقات باشگاه استقلال تهران با هدایت حسین توکلی قهرمان المپیک نیز حضور دارد. علی داودی نایب قهرمان جهان و المپیک، میرمصطفی جوادی قهرمان جهان، مهدی کرمی عنوان‌دار جهان، رضا دهدار عنوان‌دار جهان و عبدالله بیرانوند از سرشناس‌ترین نفرات تیم استقلال برای حضور در لیگ برتر به شمار می‌روند.

در تیم سپاهان نیز علیرضا یوسفی رکورددار دوضرب دسته فوق‌سنگین جهان حضور دارد. علیرضا معینی دارنده مدال طلای یکضرب جهان دیگر قهرمان سرشناس سپاهان است.

تیم ذوب‌آهن اصفهان نیز سیدرسول معتمدی قهرمان جهان و آسیا را در اختیار دارد. علیرضا نصیری دیگر قهرمان آینده‌دار ایران نیز با تیم وزنه‌برداری مناطق نفت‌خیز جنوب در لیگ حضور پیدا کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار