کد خبر:۱۴۴۶۴۶
چرا هنوز مسلمانان آمریکا را دشمن خود می دانند؟
مسلمانان از برخورد دوگانه آمریکا با مسلمانان راضی نیستند و معتقدند راهشان با غرب یکی نیست.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، سی ان ان در مصاحبه اختصاصی با «استیون کول» مدیر برنامه ریزی مطالعات سیاسی و بین الملل آمریکا و همچنین ناشر کتاب «عدم اطمینان، ریشه دشمنی مسلمانان و آمریکا» که به تازگی منتشر شده است می نویسد:
پس از گذشت ده سال از حملات یازده سپتامبر آیا تروریست امنیت آمریکا را تهدید می کند؟ پس از کشته شدن بن لادن، طالبان ضعیف تر شده اند، انقلابهای عربی در خاورمیانه و آفریقا، امکان فعالیت تروریستی در این کشورها را محدود کرده است. اما یک مسئله هنوز به قوت خود باقی است و آن خشم گسترده علیه آمریکا در جهان اسلام است.
نویسنده با اشاره به تحولات جدید خاورمیانه می نویسد: هرچند در اندونزی اوضاع بهتر شده اما در خاورمیانه و جنوب آسیا همچنان شعار مرگ بر آمریکا بر سر زبان مردم است. البته این به معنی حمایت از فعالیتهای تروریستی علیه آمریکا نیست. همانطور که در مورد حادثه یازده سپتامبر آنها این فعالیتهای تروریستی را محکوم کردند و نفرت خود را از بن لادن و گروه طالبان اعلام کردند.
استیون کول سپس به تحقیقات خود در مورد مسلمان اشاره می کند و می نویسد، این صحبت ها حاصل 5 سال مصاحبت من با مسلمان و تحقیق و بررسی درمورد علت نفرت آنها از آمریکا است. من ساعتها با آنها نشسته ام و در مورد مسائل مختلف با آنها صحبت کرده ام. اکثر آنان از نوع برخورد آمریکا با اسلام و مسلمانان راضی نیستند و معتقدند آمریکا به دنبال تضعیف اسلام است. بسیار عجیب است که اکثر آمریکائی ها بدون اینکه درک دقیقی از اسلام داشته باشند آنرا رد می کنند، برای اینکه اسلام را بشناسید باید به درون زندگی مسلمان نفوذ کنید و عمیق تر آنرا بشناسید.
این محقق آمریکایی می گوید: مسلمانان عادت دارند مسائل روز را با احادیث و سنت و تجارب گذشته خود منطبق کنند، جنگ با مسیحیان، یهودیان و ... ، آنها معتقدند جنگ هنوز وجود دارد و حتی خیلی جدی تر از قبل ادامه دارد.
وی سپس به شرح ریشه های تاریخی روابط بین آمریکا و مسلمانان و همچنین جنگ های خاورمیانه، عراق و افغانستان می پردازد و در آخر می نویسد: مسلمان بر این اعتقادند که راهشان با غرب یکی نیست، ما هم به عنوان آمریکایی شاید به این نتیجه برسیم که کنار آمدن با مسلمانان از نظر فرهنگی و عقیدتی امکان پذیر نباشد، اما جدای از آن تا زمانی که مسلمانان، امریکا را مانعی در برابر خود ببینند، امکان برقراری رابطه دوستانه محیا نخواهد شد.
به نظر میرسد تا زمانی که آمریکا دست از سیاست های ستیزه جویانه خود در خاورمیانه برندارد، نمی توان به ایجاد آرامش و صلح و ثبات در خاورمیانه و کشورهای اسلامی امیدوار بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.