بسيج دانشجو و طلبه بايد پاسدار اصول تغييرناپذير نه شرقي و نه غربي باشند
کد خبر:۱۴۴۷۴
بازخواني پيام تاريخي امام خميني(ره) / 2 آذر 67

بسيج دانشجو و طلبه بايد پاسدار اصول تغييرناپذير نه شرقي و نه غربي باشند

امام خميني (ره) در دومين روز از آذر ماه سال 1367 در پيامي تاريخي فرمان تشکيل بسيج دانشجو و طلبه را صادر کردند.

گروه سياسي: بازخواني اين پيام تاريخي مي تواند بار ديگر مخاطبان اصلي اين پيام يعني دانشجويان و طلاب را با لايه هايپنهان مانده فرمايشات رهبر كبير انقلاب آشنا كند.
متن كامل اين پيام به شرح زير است:
بسم الله الرحمن الرحيم
تشكيل بسيج در نظام جمهوري اسلامي ايران يقينا از بركات و الطاف جليه خداوند تعالي بود كه بر ملت عزيز و انقلاب اسلامي ايران ارزاني شد.

در حوادث گوناگون پس از پيروزي انقلاب خصوصا جنگ ، بودند نهادها و گروههاي فراواني كه با ايثار و خلوص و فداكاري و شهادت‌طلبي ، كشور و انقلاب اسلامي را بيمه كردند، ولي حقيقتا اگر بخواهيم مصداق كاملي از ايثار و خلوص و فداكاري و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارائه دهيم ، چه كسي سزاوارتر از بسيج و بسيجيان خواهند بود! بسيج شجره طيبه و درخت تناور و پرثمري است كه شكوفه‌هاي آن بوي بهار وصل و طراوت يقين و حديث عشق مي‌دهد. بسيج مدرسه عشق و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامي است كه پيروانش بر گل‌دسته‌هاي رفيع آن ، اذان شهادت و رشادت سر داده‌اند. بسيج ميقات پابرهنگان و معراج انديشه پاك اسلامي است كه تربيت‌يافتگان آن ، نام و نشان در گمنامي و بي‌نشاني گرفته‌اند. بسيج لشكر مخلص خداست كه دفتر تشكل آن را همه مجاهدان از اولين تا آخرين امضا نموده‌اند.

من همواره به خلوص و صفاي بسيجيان غبطه مي‌خورم و از خدا مي‌خواهم تا با بسيجيانم محشور گرداند، چرا كه در اين دنيا افتخارم اين است كه خود بسيجي‌ام . من مجددا به همه ملت بزرگوار ايران و مسئولين عرض مي كنم چه در جنگ و چه در صلح بزرگترين ساده‌انديشي اين است كه تصور كنيم جهانخواران خصوصا آمريكا و شوروي از ما و اسلام عزيز دست برداشته‌اند؛ لحظه‌اي نبايد از كيد دشمنان غافل بمانيم . در نهاد و سرشت امريكا و شوروي كينه و دشمني با اسلام ناب محمدي - صلي الله عليه و آله وسلم - موج مي‌زند. بايد براي شكستن امواج طوفان‌ها و فتنه‌ها و جلوگيري از سيل آفت‌ها به سلاح پولادين صبر و ايمان مسلح شويم . ملتي كه در خط اسلام ناب محمدي - صلي الله عليه و آله - و مخالفت با استكبار و پول‌پرستي و تحجرگرايي و مقدس نمايي است، بايد همه افرادش بسيجي باشند و فنون نظامي و دفاعي لازم را بدانند، چرا كه در هنگامه خطر، ملتي سربلند و جاويد است كه اكثريت آن آمادگي لازم رزمي را داشته باشد.

خلاصه كلام ، اگر بر كشوري نواي دلنشين تفكر بسيجي طنين‌انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهان‌خواران از آن دور خواهد گرديد؛ والا هر لحظه بايد منتظر حادثه ماند. بسيج بايد مثل گذشته و با قدرت و اطمينان خاطر به كار خود ادامه دهد. امروز يكي ازضروري‌ترين تشكل‌ها، بسيج دانشجو و طلبه است . طلاب علوم ديني و دانشجويان دانشگاهها بايد با تمام توان خود در مراكزشان از انقلاب و اسلام دفاع كنند و فرزندان بسيجي‌ام در اين دو مركز، پاسدار اصول تغييرناپذير "نه شرقي و نه غربي " باشند. امروز دانشگاه و حوزه از هر محلي بيشتر به اتحاد و يگانگي احتياج دارند. فرزندان انقلاب به هيچ وجه نگذارند ايادي امريكا و شوروي در آن دو محل حساس نفوذ كنند. تنها با بسيج است كه اين مهم انجام مي‌پذيرد. مسائل اعتقادي بسيجيان به عهده اين دو پايگاه علمي است . حوزه علميه و دانشگاه بايد چهارچوب‌هاي اصيل اسلام ناب محمدي را در اختيار تمامي اعضاي بسيج قرار دهند. بايد بسيجيان جهان اسلام در فكر ايجاد حكومت بزرگ اسلامي باشند و اين شدني است ، چرا كه بسيج تنها منحصر به ايران اسلامي نيست ، بايد هسته‌هاي مقاومت را در تمامي جهان به وجود آورد و در مقابل شرق و غرب ايستاد. شما در جنگ تحميلي نشان داديد كه با مديريت صحيح و خوب مي‌توان اسلام را فاتح جهان نمود. شما بايد بدانيد كه كارتان به پايان نرسيده است ، انقلاب اسلامي در جهان نيازمند فداكاري‌هاي شماست و مسئولين تنها با پشتوانه شماست كه مي‌توانند به تمامي تشنگان حقيقت و صداقت اثبات كنند كه بدون امريكا و شوروي مي‌شود به زندگي مسالمت‌آميز توام با صلح و آزادي رسيد. حضور شما در صحنه‌ها موجب مي‌شود كه ريشه ضدانقلاب در تمامي ابعاد از بيخ و بن قطع گردد.

من دست يكايك شما پيشگامان رهايي را مي‌بوسم و مي‌دانم كه اگر مسئولين نظام اسلامي از شما غافل شوند، به آتش دوزخ الهي خواهند سوخت . بار ديگر تاكيد مي‌كنم كه غفلت از ايجاد ارتش بيست ميليوني ، سقوط در دام دو ابرقدرت جهاني را به دنبال خواهد داشت . من از تمامي بسيجيان خصوصا از فرماندهان عزيز آن تشكر مي كنم و از دعاي خير براي اين فرزندان با وفاي اسلام غفلت نخواهم نمود. خداوند شهداي عزيز و گمنام بسيج را به نعمت همجواري اهل بيت - عليهم السلام - متنعم و جانبازان عزيز را شفا و اسرا و مفقودين عزيز را سالما به اوطانشان بازگرداند و هر روز بر عظمت و شوكت اين نهاد مقدس و مردمي كه پيروان اسلام عزيز و حضرت بقيه الله الاعظم - ارواحنا لمقدمه الفدا - هستند بيفزايد.
والسلام عليكم و رحمه الله

پربازدیدترین آخرین اخبار