علی‌نژاد پای صحبت تیراندازان اعزامی به ناگویا نشست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۱۹۳

علی‌نژاد پای صحبت تیراندازان اعزامی به ناگویا نشست

دبیرکل کمیته ملی المپیک با حضور در فدراسیون تیراندازی، با ملی‌پوشان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی ناگویا دیدار و درباره آخرین وضعیت آماده‌سازی آنها گفت‌وگو کرد.
2

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی علی‌نژاد در این نشست در جریان روند تمرینات، شرایط آماده‌سازی و دغدغه‌های ملی‌پوشان قرار گرفت و بر اهمیت حضور قدرتمند کاروان ایران در بازی‌های آسیایی و حمایت از ورزشکاران تأکید کرد.

در این دیدار، سرمربیان تیم‌های ملی تفنگ، تپانچه و تراپ نیز گزارشی از شرایط تیراندازان ارائه کردند. وحید گل‌خندان، نجمه خدمتی و هانیه رستمیان نیز به نمایندگی از ملی‌پوشان، نیازها و دغدغه‌های خود را با دبیرکل کمیته ملی المپیک مطرح کردند.

سهیل برخورداری، سرپرست فدراسیون تیراندازی، نیز ضمن تشکر از حمایت‌های علی‌نژاد گفت: حمایت خوبی از رشته تیراندازی انجام شد و توانستیم با ترکیب کامل راهی مسابقات شویم.

علی‌نژاد با اشاره به اهمیت رشته تیراندازی در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: در ناگویا ۳۷ فدراسیون و انجمن و ۵۰ رشته درگیر هستند. رشته‌های تجهیزات‌محور هزینه‌های بالایی دارند و رقبای اصلی ما نیز از آسیا هستند؛ قاره‌ای که در جهان در تیراندازی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی با یادآوری موفقیت ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون گفت: کسب مدال طلای تیراندازی و نجمه خدمتی در این بازی‌ها حاصل اردوها، مربیان خارجی و امکانات خوب بود و می‌توان این موفقیت را دوباره تکرار کرد. ما ورزشکاران خوبی داریم و مشکل ورزشکار نداریم، اما در کنار ورزشکار، مربی و امکانات نیز اهمیت زیادی دارد. تحریم‌ها نیز روی امکانات تأثیر زیادی گذاشته است.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در ادامه از ملی‌پوشان خواست با انگیزه بالا در ناگویا حاضر شوند و گفت: شما یک وظیفه ملی دارید و باید آن را درست ادا کنید. اینکه صرفاً بگویید امکانات نداریم و پس نتیجه نمی‌گیریم، اشتباه است. انگیزه درونی می‌تواند برای انسان اتفاقات ویژه‌ای را رقم بزند.

علی‌نژاد همچنین عملکرد سهیل برخورداری در دوره سرپرستی فدراسیون تیراندازی را مورد تمجید قرار داد و اظهار کرد: دوره سرپرستی معمولاً دوره افت است، اما در تیراندازی تنها موردی که دیده‌ام دوره سرپرستی به دوره رشد تبدیل شده است. برخورداری انگیزه زیادی دارد و اگر اقداماتی که امروز در سخت‌ترین شرایط کشور انجام شده، در چند سال گذشته نیز صورت می‌گرفت، شرایط تیراندازی بسیار بهتر بود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار