کد خبر:۱۴۵۰۸۳
عشرت شايق در بيست و هشتمين نشست سالانه دفتر تحكيم وحدت:

قانون عفاف و حجاب 6 سال پيش ابلاغ شده اما مسئولان يك بيلان كاري يك ماهه نيز ارائه نداده اند

عضو جمعيت ايثارگران گفت: قانون عفاف و حجاب 6 سال پيش به دستگاه ها مسئولان ابلاغ شده است اما طي اين شش سال، يك بيلان كاري يك ماهه نيز از جانب آنها ارائه نشده است.    
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عشرت شايق عصر  امروز در بيست و هشتمين نشست سالانه دفتر تحكيم وحدت كه در دانشگاه ا لزهراء(س) در حال برگزاري است، با موضوع عفاف و حجاب در جامعه اسلامي به سخنراني پرداخت.
 
وي با اشاره به قوانين موجود در حوزه عفاف و حجاب به 202 بند قانون حجاب و عفاف كه از شش سال گذشته به بسياري از دستگاه‌ها ابلاغ شده است، اشاره كرد و گفت: كليه اين 202 مصوبه كه در خصوص عفاف و حجاب است بسياري از دستگاه‌هاي مختلف را از جمله صداوسيما، وزارت علوم و ... را ملزم به اجراي قوانيني مي‌كند كه در نهايت به فرهنگ‌سازي در زمينه عفاف و حجاب منجر مي‌شود.
 
عضو جمعيت ايثارگران با بيان اينكه اين قانون از جمله قوانيني است كه تبصره ندارد، گفت: نيروي انتظامي نيز از جمله دستگاه‌هايي است كه طبق اين قانون وظايفي به آن محول شده است اما هر زمان كه نيروي انتظامي تلاش كرد با توجه به اين مصوبه به وظايف خود عمل كند، مورد هجمه بسياري از دولتمردان قرار گرفت.
 
شايق با بيان اينكه در خصوص نقش و وظيفه صداوسيما و وزارت ارشاد در اين خصوص بسيار جاي تأسف است، گفت: در سريال‌هاي ماه مبارك رمضان در زمينه بحث عفاف و حجاب، حرف‌هاي بسياري داريم.
 
وي با بيان اينكه تفسيري كه در بسياري از اين سريال‌ها از زنان ما ارائه شده منطبق بر واقعيت جامعه اسلامي و رفتارها و الگوهاي اسلامي ما نيست، گفت: زنان در اين سريال به عنوان زناني فريب خورده و بدون فكر نشان داده شده‌ و مردان نيز بيشتر افرادي دغل‌باز و حيله‌گر معرفي شده‌اند.
 
عضو جمعيت ايثارگران با اشاره به يكي از اين سريال‌ها گفت: تنها مرد موجه و و نمازخوان اين سريال در قسمت‌هاي آخر فردي به عنوان شيطان معرفي شد و ارائه اين گونه الگوها به جامعه ما كه جوانان و نوجوانان زيادي را در خود جاي داده است و به فراگيري درس از اين سريال‌ها مي‌پردازند را دچار اغتشاشات فكري به خصوص در مسائل محرم و نامحرم كه در اسلام بيان مي‌شود مي‌كنند.
 
شايق با اشاره به يكي ديگر از سريال‌هاي صداوسيما با ابراز تاسف از اظهار نظر رئيس يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني در خصوص الگو بودن نقش «آيدا» در سريال پنج كيلومتر در بهشت به عنوان الگوي زن مسلمان در جامعه اسلامي گفت: ما به عنوان زن مسلمان اعلام مي‌كنيم حق نداريد چنين اشخاصي را به عنون الگو براي جامعه ما معرفي كنيد و اين گونه معرفي‌ها راه باز كردن براي استحاله ديني است.
 
وي با بيان اينكه سريال‌هاي ماه رمضان نمود تلاش‌هاي ويژه صداوسيما براي فرهنگ‌سازي در زمينه فرهنگ و عفاف در جامعه است، گفت: آن سال‌ها در برنامه‌اي يكي از حاضران در برنامه نقد اين سريال شخصيت اوشين را به عنوان الگوي زنان مسلمان معرفي كرد كه با واكنش سرسختانه امام(ره) روبرو شد.
 
عضو جمعيت ايثارگران در ادامه با بيان اينكه بخش اعظمي از جامعه ما را خانم‌ها را تشكيل مي‌دهند و فرهنگ سازي در زمينه عفاف و حجاب ضروري به نظر مي‌رسد، گفت: تمام دستگاه‌ها پاسخ دهند كه طي اين قانوني كه از 6 سال گذشته به آنها ابلاغ شده است چقدر توانسته‌اند در اين زمينه نقش‌آفريني كنند.
 
شايق با اشاره به چاپ نشريه خاتون در هفته‌هاي اخير گفت: نام خاتون يكي از القاب حضرت زهراء(س) و به معناي الگوي سرآمد و الگوي زنان بهشت است ولي برخي در دولت مي‌آيند با نام روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ايران مطالبي را در اين نشريه منتشر مي‌كنند كه حجاب و عفاف را زير سوال مي‌برند و به چادر توهين مي‌كند.
 
وي در همين زمينه افزود: اگر هم افرادي نسبت به چاپ اين اراجيف موضع‌گيري مي‌كنند آن را تلاش‌هايي براي تخريب دولت و آن شخص را ضدنظام و دولت معرفي مي‌كنند.
 
اين نماينده سابق مجلس شوري اسلامي با تاكيد بر اينكه اظهارنظر در خصوص مسائلي كه از حوزه تخصص افراد به دور است، كاري بسيار ناصحيح و اشتباه است، گفت: اظهارنظرهاي مخدوش و غيركارشناسانه‌اي كه از سوي برخي از افرادي كه هيچ گونه تخصصي ندارند در اين زمان بسيار ديده مي‌شود و نشريه خاتون و مطالب آن نيز از سوي افراد غيرمتخصص ارائه شده است.
 
شايق در ادامه با اشاره به سياستمداران غربي و آمريكايي در قبال جامعه اسلامي ايران گفت: يكي از پژوهشگران آمريكايي طي كتاب خود به اين نتيجه‌گيري رسيده است كه در ايران خيلي از افراد هستند كه در عين حال كه انقلاب اسلامي را قبول ندارند اما اشخاص مذهبي هستند.
 
وي ادامه داد: به نظر اين پژوهشگر مي‌توان كاري كرد كه در نظام اسلامي ايران اشخاص غيراسلامي كه به ظاهر انقلاب را قبول دارند پرورش پيدا كنند و فعال شوند و در عين حال به استحاله ديني در نظام جمهوري اسلامي ايران و ايجاد شبه در بسياري از مسائل در اين خصوص كمك كنند.
 
عضو جمعيت ايثارگران با تاكيد بر اينكه ما در كشور اسلامي مان قانون‌هاي بسياري داريم اما عامل كننده و عمل كننده به قانون را كم داريم، گفت: بالا رفتن سن ازدواج با هزاران پارامتر و فاكتور قابل حل است و با اتخاذ راهكارهايي مي‌توان شرايط تسهيل در ازدواج را در كشور مهيا كرد و حتي زندگي را براي مردم كشورمان راحت‌تر كنيم اما بسياري از دولتمردان ما در اين زمينه جدي عمل نمي‌كنند و حتي شاهد جنگ قدرت در بين اركان‌هاي مختلف نظام هستيم.
 
شايق با تاكيد بر اينكه هر حركتي و موضعگيري را كه نظام ما را از اهداف كلان آن در خصوص مسئله بيداري اسلامي دور كند مورد نكوهش و سرزنش ما قرار دارد، گفت: اين حركت مي‌تواند چاپ يك نشريه باشد يا در حوزه مسائل اقتصادي و اسلامي ما و در خصوص مسائلي چون هدفمند كردن يارانه باشد كه در هر صورت از نظر ما مورد نكوهش است.
 
وي با بيان اينكه هنجارشكني در حوزه مراجع تقليد يكي از مهمترين علل چاپ نشريه خاتون بود گفت: هدف اصلي چاپ اين نشريه، نامه نگاري يك شخص كوچك كه به علماي بزرگ بود تا مسئله نامه‌نگاري اشخاص كوچك به علماي بزرگ ما عادي شود.
 
در ادامه نشست شايق در پاسخ به سوال دانشجويي كه از ارائه راهكار به جاي نقد دستگاه‌ها و مسئولين پرسيده بود، گفت: ما در قانون عفاف و حجاب 202 قانون شفاف داريم كه مي‌تواند فرهنگ‌سازي اين مقوله را در كشور بر عهده بگيرد.
 
عضو جمعيت ايثارگران ادامه داد: قانون عفاف و حجاب 6 سال پيش به مسئولان ابلاغ شده است اما طي اين شش سال گذشته يك بيلان كاري يك ماهه نيز از جانب آنها ارائه نشده است.
 
اين نماينده سابق مجلس گفت: زماني كه من خود نماينده مجلس بودم و عهده‌دار مسئوليتي در يكي از ارگان‌هاي فرهنگي بودم به اندازه خود پاسخگوي مسائل بودم.
 
اين نويسنده و پژوهشگر در خصوص انتشار و مجوز كتاب‌هاي مختلف در وزارت ارشاد گفت: وزارت ارشاد ما به كتاب‌هايي كه عرفان‌هاي كاذب (اوشو، كريشنا و پائولو كوئيلو)  را منتشر مي‌كنند با استفاده از سهميه يارانه كتاب مجوز انتشار مي‌دهد اما بسياري از كتاب‌هاي غني در زمينه فرهنگ‌سازي همچنان در انتظار مجوز چاپ هستند.
 
وي با بيان اينكه بايد مميزي كتاب در وزارت ارشاد لحاظ شود و اجازه چاپ هر كتابي توسط اين وزارتخانه براي انتشار و توزيع در جامعه داده نشود، گفت: بخش عظيمي از كتاب‌هاي پائولوكوئيلو با يارانه وزارت ارشاد و توسط انتشارات آرش حجازي كه پس از مسئله ندا آقاسلطان بدون هيچ ابايي به شهر تل‌آويو رفت و آمد مي‌كند تعلق مي‌گيرد و اين نشان مي‌دهد ما در اين زمينه‌ها حساس و با تدبير عمل نكرديم.
 
شايق با اشاره به اينكه در آستانه انتخابات جنگ‌هاي شبكه‌هاي ماهواره‌اي را در پيش خواهيم داشت، گفت: جنگ قوي در فضاي اينترنتي و ماهواره‌اي را در چند ماه آينده با توجه به نزديكي انتخابات مجلس خواهيم داشت و خيلي از دولتمردان به دنبال كسب مجوز براي اين مسئله خواهند بود.
 
اين نماينده سابق مجلس در پايان با بيان اينكه مسئله ماهواره‌ها مسئله ظريفي است و بايد آن را به دقت مورد توجه قرار داد، گفت: شبكه‌هاي فارسي وان كه با هدف تضعيف خانواده‌هاي ايراني به توليد برنامه مي‌پردازند در صدد هستند محور اصلي خانواده را كه بر مبناي زنان استوار است را زير سوال برند و آنها را از جايگاه اصلي خودشان منحرف كنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار