طبیعت گردی آشوراده روی دور تند بلاتکلیفی!
آخرین اخبار:
کد ویدیو

طبیعت گردی آشوراده روی دور تند بلاتکلیفی!

کد خبر:۱۴۵۱۹۲۶


🔸پروژه ۲۲ هکتاری طبیعت‌گردی آشوراده قرار بود پس از سال‌ها وعده، وارد مرحله اجرا شود؛ اما حاشیه‌ها از همان مراسم آغاز شد.

🔸عبدالکریم حسین‌زاده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهور، برای آغاز پروژه و افتتاح کارگاه به آشوراده آمد، اما تازه در محل مشخص شد کارگاه تجهیز نشده و مقدمات اجرا فراهم نیست.

🔸این موضوع این پرسش را ایجاد کرد که چرا وضعیت واقعی پروژه پیش از مراسم بررسی و به مسئولان اعلام نشده بود؟

🔸حسین‌زاده در همان مراسم به سرمایه‌گذار یک هفته مهلت داد تا کارگاه را تجهیز و عملیات اجرایی را آغاز کند.

🔸با پایان این مهلت، نه خبری از کارگاه و ماشین‌آلات است و نه عملیات اجرایی آغاز شده؛ از آن مراسم نیز زباله و بطری آب معدنی در طبیعت آشوراده باقی مانده است.

🔸اکنون باید پرسید اولتیماتوم یک‌هفته‌ای چگونه پیگیری شد، به کجا رسید و آیا اختیارات معاون رئیس‌جمهور می‌تواند این بلاتکلیفی را حل کند؟

پربازدیدترین آخرین اخبار