صدرنشینی استقلال در لیگ برتر اسنوکر؛ آبی‌ها در پاکت بیلیارد دوم شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۵۵۴۷

صدرنشینی استقلال در لیگ برتر اسنوکر؛ آبی‌ها در پاکت بیلیارد دوم شدند

در پایان دور رفت لیگ برتر به میزبانی شیراز، تیم اسنوکر استقلال صدرنشین شد و تیم پاکت بیلیارد آبی‌ها در جایگاه دوم قرار گرفت.
اسنوکر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام سایت رسمی باشگاه استقلال، دور رفت دومین دوره لیگ برتر اسنوکر و پاکت بیلیارد طی روزهای ۱۵ تا ۲۲ شهریورماه در شیراز برگزار شد.

در لیگ برتر اسنوکر که ۱۶ تیم حضور داشتند، تیم استقلال با ترکیب امیر سرخوش، علی قره گوزلو، علی روشنی کیا و عرشیا جوکار دولت آبادی ۱۵ بازی انجام داد و ۱۴ برد کسب کرد تا مقتدرانه در پایان دور رفت با ۴۲ امتیاز در صدر قرار بگیرد.

در لیگ برتر پاکت بیلیارد که ۱۷ تیم حضور داشتند، آبی‌پوشان با ترکیب سینا ولی زاده، علی مقصود، محمدحسین نوری، متین نقدی و تیرداد آزادی پور ۱۵ بازی انجام داد و ۱۳ برد کسب کرد تا در پایان دور رفت با ۳۸ امتیاز در جایگاه دوم جدول قرار بگیرد.

گفتنی است هدایت تیم‌های اسنوکر و پاکت بیلیارد باشگاه استقلال با کامران شهلا و سرپرستی آن‌ها بر عهده امیرعظیمی است.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار