فرهنگ پهلواني دوا درد خلا اخلاق در ورزش است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۶۳۹
صفارزاده:

فرهنگ پهلواني دوا درد خلا اخلاق در ورزش است

 رئيس فدراسيون پهلواني و ورزش‌هاي زورخانه‌اي گفت: امروزه اخلاق از ورزش ايران و جهان رخت بسته است و توجه به فرهنگ پهلواني براي درمان اين درد لازم است.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا صفارزاده در نشست خبري امروز فدراسيون پهلواني و ورزش‌هاي زورخانه‌اي در خصوص نامگذاري 17 شوال، به نام روز «فرهنگ پهلواني و ورزش‌هاي زورخانه‌اي» گفت: فرهنگ جوانمردي، فتوت، صداقت، ادب و راستي بايد در ميان همه جوان‌ها رواج پيدا كند و به همين دليل امسال 17 شوال را با اين نام نامگذاري كرده‌اند.

وي در ادامه گفت: براي ثبت اين روز بيش از دو سال تلاش كرديم و مبناي اين نام گذاري به مناسبت سالروز جنگ خيبر و رشادت‌هاي امام علي(ع) در اين روز بوده است، چرا كه اين روز يكي از حوادث زيبايي تاريخ اسلام رقم خورد.

 رئيس فدراسيون پهلواني و زورخانه‌اي، 17 شوال را يك روز مقدس براي مسلمانان دانست و گفت:در اين روز اميرالمومنين علي(ع) نشان داد كه همراه با قدرت جسماني، مبارزه با نفس نيز لازمه يك پهلوان است و اين روز همواره در تاريخ اسلام جاودانه مي ماند.

وي در ادامه به وجود خلا اخلاق در ورزش امروز جهان اشاره كرد و گفت: ورزش دنيا از اخلاقيات دور شده است و همگان در تلاش هستند با تاكيد بر بازي جوانمردانه اين مهره گم شده را به ورزش بازگردانند، اما بايد بدانيم كه اين خلا تنها با توجه به فرهنگ پهلواني و ترويج آن در جهان پر مي شود.

صفارزاده يادآور شد: در اين روز دو موضوع مهم مورد معرفي قرار مي گيرد؛ اول، پرداختن به ورزش پهلواني و دوم، روش‌هاي مفيد براي ترويج فرهنگ پهلواني در ورزش.

وي روز فرهنگ پهلواني را مهم تر از روز ورزش زورخانه‌اي خواند و گفت: براي نام گذاري اين روز منظور ما توجه به فدراسيون نبوده است بلكه بايد بدانيم كه ورزش پهلواني يك ابتكار، يك خلاقيت و يك تمدن عميق است كه از پدران ما به ارث رسيده است و اين ورزش مربوط به ساير قهرمانان نيز مي شود و هر قهرماني بايد فرهنگ پهلواني را در راس كارهاي خود قرار داد.

 رئيس فدراسيون پهلواني و ورزش زورخانه‌اي در ادامه تاكيد كرد: در اين روز به تاريخ، فرهنگ، مباني موجود بر سر راه احيا و رونق ورزش زورخانه‌اي بايد پرداخته شود و بايد تدابيري انديشيد تا جوانان هر چه بيشتر با اين ورزش آشنا شوند.

وي از برگزاري مراسم روز فرهنگ پهلواني در پنج شنبه، 24 شهريورماه در تالار وحدت خبر داد و گفت: ممكن است اين مراسم در حد و اندازه‌هاي نام آن نباشد ولي مطمئن باشيد، 15 تا 20 سال آينده اين مراسم با شكوه بيشتري برگزار مي شود.

صفارزاده يادآور شد: به دليل طولاني شدن زمان معرفي وزير ورزش و آغاز به كار آن امسال فرصت كافي را براي برگزاري اين مراسم نداشتيم و برنامه‌هايي از جمله دعوت از پهلوان ترين فرد هر فدراسيون و تجليل از آنان، برگزاري نمايشگاه عكس و مقاله خواني به سال‌هاي آينده موكول مي شود.

وي در ادامه برنامه‌هاي مراسم روز فرهنگ پهلواني و ورزش زورخانه‌اي را تشريح كرد و گفت: در اين مراسم سه بيانيه از طرف مرشدان، پهلوانان و جامعه ورزش در خصوص توجه به ورزش‌هاي زورخانه‌اي قرائت مي شود و رونمايي از لوح فشرده آموزش ورزش زورخانه‌اي، كتاب «كشتي پهلواني»، و توليد ميل صنعتي در برنامه هاي اين مراسم قرار دارد و همچنين اصفهان به عنوان پايتخت ورزش پهلواني و زورخانه‌اي معرفي مي شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار