بازیهای آسیایی ناگویا؛
گلشادنژاد به جدول شانس مجدد کاراته بازیهای آسیایی ناگویا نرسید
آتوسا گلشاد نژاد ملی پوش کاراته کشورمان پس از شکست رقیبش در دیدار نیمه نهایی به جدول شانس مجدد راه نیافت و ازدور رقابتها کنار رفت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روز دوم رقابتهای کاراته بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ آیچی - ناگویا با حذف آتوسا گلشادنژاد برای کاراته ایران به پایان رسید.
گلشادنژاد در نخستین دیدار خود در رقابتهای وزن ۶۸- کیلوگرم با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب سوباسا کاما از ژاپن شد.
کاراتهکا ژاپنی نیز در دیدار نیمهنهایی با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب لی چیائو از چین شد تا گلشادنژاد شانس حضور در جدول شانس مجدد و کسب مدال برنز را از دست بدهد.
در ادامه رقابتهای کاراته بازیهای آسیایی آیچی - ناگویا، فردا (سهشنبه)کاتای تیمی بانوان، فاطمه زهرا سعیدآبادی، مرتضی نعمتی و علیاصغر آسیابری به روی تاتامی خواهند رفت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا