کامبک اسپانیا مقابل انگلیس/ لاروخا صدرنشین گروه C شد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابتهای مرحله گروهی، تیمهای ملی اسپانیا و انگلیس در گروه C به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با برتری ۳ بر ۲ اسپانیا به پایان رسید.
انگلیس شروع خوبی در این دیدار داشت و در دقیقه ۳۶ توسط آنتونی گوردون به گل رسید. شاگردان سهشیرها در ادامه و در دقیقه ۴۰ نیز با گل هری کین اختلاف را افزایش دادند تا با برتری دو گله راهی نیمه دوم شوند.
اما اسپانیا در نیمه دوم نمایش متفاوتی ارائه کرد و موفق شد نتیجه را تغییر دهد. میگوئل گوتیرز در دقیقه ۷۴ یکی از گلهای خورده را جبران کرد و پس از آن لایامین یامال و نیکو ویلیامز با گلهای خود بازگشت لاروخا را کامل کردند تا اسپانیا سه امتیاز این مسابقه را از آن خود کند.
در پایان این مسابقه، اسپانیا ۵۳ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و انگلیس ۴۷ درصد صاحب توپ بود. لاروخا ۱۷ شوت به سمت دروازه داشت که ۵ شوت آن در چارچوب بود، در حالی که انگلیس از ۱۳ شوت، ۵ شوت در چارچوب ثبت کرد. اسپانیا در تعداد پاسها نیز عملکرد بهتری داشت و با ۴۹۸ پاس در مقابل ۴۵۱ پاس انگلیس، بازی را به پایان رساند.
دقت پاس اسپانیا ۸۹ درصد و انگلیس ۹۱ درصد اعلام شد. همچنین اسپانیا ۱۵ خطا مرتکب شد و سه کرنر به دست آورد، در حالی که انگلیس ۱۱ خطا و ۶ ضربه کرنر داشت. هر دو تیم یک کارت زرد دریافت کردند و هیچ کارت قرمزی در این مسابقه به نمایش درنیامد.
با این نتیجه، اسپانیا با سه امتیاز و تفاضل گل بهتر در صدر جدول گروه C قرار گرفت. کرواسی نیز با سه امتیاز در رده دوم ایستاده و انگلیس و جمهوری چک بدون امتیاز در جایگاههای سوم و چهارم جدول قرار دارند.
انتهای پیام/