کد خبر:۱۴۶۲۸۱۶
پایان کار پدل بانوان ایران در ناگویا با شکست مقابل اندونزی
تیم دو نفره پدل بانوان ایران با ترکیب صحابه فرد و زهرا کهریزی در مرحله یکهشتم نهایی بازیهای آسیایی آیچی–ناگویا مقابل اندونزی شکست خورد و از ادامه رقابتها بازماند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابتهای پدل بانوان بازیهای آسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶ برای نمایندگان ایران به پایان رسید. تیم دو نفره ایران با ترکیب صحابه فرد و زهرا کهریزی در مرحله یکهشتم نهایی به مصاف تیم اندونزی رفت، اما نتوانست از سد حریف خود عبور کند.
ملیپوشان ایران در این دیدار در دو ست متوالی نتیجه را واگذار کردند. اندونزی در ست نخست با نتیجه ۶ بر ۳ به پیروزی رسید و در ست دوم نیز با برتری ۶ بر یک کار را تمام کرد تا جواز حضور در مرحله بعدی مسابقات را به دست آورد.
به این ترتیب، تیم پدل بانوان ایران با پایان مرحله یکهشتم نهایی از گردونه رقابتهای بازیهای آسیایی ناگویا کنار رفت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا