رافینیا اردوی برزیل را ترک کرد/ بازگشت ستاره بارسلونا به اسپانیا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۹۶۲

رافینیا اردوی برزیل را ترک کرد/ بازگشت ستاره بارسلونا به اسپانیا

رافینیا به دلیل شرایط جسمانی اردوی تیم ملی برزیل را ترک می‌کند و در دیدار برابر هند حضور نخواهد داشت؛ بررسی‌های پزشکی آسیب‌دیدگی جدی عضلانی را برای این بازیکن تأیید نکرده است.
1

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رافینیا، وینگر تیم ملی برزیل، اردوی این تیم را ترک کرد و برای بازگشت به بارسلونا راهی اسپانیا می‌شود.
طبق گزارش رسانه گلوبو، این بازیکن در دیدار آینده برزیل مقابل هند به میدان نخواهد رفت و کادر پزشکی تیم ملی تصمیم گرفته است برای جلوگیری از هرگونه ریسک، او را در اختیار باشگاهش قرار دهد.
آزمایش‌های پزشکی انجام‌شده روی رافینیا وجود آسیب عضلانی را رد کرده است، اما همچنان مقداری تورم و تجمع مایعات در ناحیه ران او مشاهده می‌شود.
بارسلونا نیز از بازگشت زودهنگام این بازیکن استقبال خواهد کرد تا روند آماده‌سازی و مراقبت‌های پزشکی او تحت نظر کادر باشگاه ادامه پیدا کند. قرار است وضعیت رافینیا پس از بررسی‌های بیشتر در اسپانیا مشخص شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار