برپايي كارگاه آموزشي داده كاوي در دانشگاه صنعتي اصفهان
به گزارش گروه علمي - آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس محمد روزبه، دبير اين كارگاه، هدف از برگزاري اين كارگاه آموزشي را آشنايي دانشجويان، مديران، صاحبان صنايع و مراكز تجاري با مفهوم داده كاوي و كاربردهاي آن عنوان كرد و گفت: در كارگاه آموزشي داده كاوي به شركت كنندگان آموزش داده ميشود كه اگر بخواهند شتاب رو به جلوي خود را چندين برابر كنند راه آن داده كاوي اطلاعات خام است؛ در واقع داده كاوي يك راه غير قابل اجتناب براي رسيدن به اهدافشان است.
وي با اشاره به حضور غلامرضا نخعي زاده، استاد دانشگاه كارلسروهه آلمان در اين كارگاه اظهار داشت: وي مدير سابق دپارتمان داده كاوي شركت مرسدس بنز نيز بوده است و طي سه روز تجارب و يافتههاي علمي خود را به صورت تئوري و عملي در اختيار شركت كنندگان قرار خواهد داد.
روزبه، داده كاوي را پل ارتباطي ميان علم آمار، كامپيوتر هوش مصنوعي، الگوشناسي فراگيري ماشين و بازنمايي بصري داده توصيف كرد و افزود: علاقه مندان به شركت در اين كارگاه با توجه به ظرفيت محدود آن ميتوانند حداكثر تا 20 ارديبهشت ماه با مراجعه به پايگاه اينترنتي www.EP-DM.com اطلاعات لازم را دريافت كنند./انتهاي پيام/