کد خبر:۱۴۷۰۹۶
سوانح هوایی باز هم در آمریکا حادثه آفرید
در اثر سقوط یک بالگرد نظامی در منطقه کمپ پندلتون کالیفرنیا دو نفر کشته شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری فاکس نیوز، مقامات آمریکایی اعلام کردند كه یک بالگرد کبری روز گذشته در منطقه کمپ پندلتون کالیفرنیا سقوط کرد که منجر به شعله ور شدن بالگرد و مرگ دو سرنشین آن شد.
گفته می شود كه این بالگرد که در یک پرواز آموزشی شرکت داشته، پس آتش گرفتن موتور هلکوپتر سقوط کرده است.
به گفته آتش نشانان، محل سقوط بالگرد در جنوب شرقی پایگاه بوده است و جزئیات دیگری از این حادثه منتشر نشده است.
در ماه آگوست نیز دو تفنگدار آمریکایی که بر فراز اقیانوس آرام در پرواز بودند، مجبور به بیرون پریدن از هواپیما جنگنده F-18 شدند و حدود چهار ساعت طول كشيد تا نیروهای نجات موفق به پیدا کردن آنها شوند.
طي ماه های اخیر سوانح هوایی بشدت در آمریکا گسترش پیدا کرده است؛ سقوط هواپیماهای جنگی جنگ جهانی دوم در کمتر از 24 ساعته گذشته و همچنین حوادث ماه ژوئیه و سپتامبر و حادثه نیویورک از آن جمله هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰