مسئولان دست مفسدين اقتصادي را كه براي خود كيسه دوخته اند از بازو قطع كنند
کد خبر:۱۴۷۸۱۰
اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان:

مسئولان دست مفسدين اقتصادي را كه براي خود كيسه دوخته اند از بازو قطع كنند

اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان با صدور بيانيه اي اعلام كرد: بر مسئولان رسيدگي كننده فرض است تا صلابت و قدرت نظام اسلامي را به رخ سودجويان كشيده و دست مفسدين اقتصادي كه كيسه هاي كلان از پول بيت المال براي خود دوخته اند را از بازو قطع كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن كامل بيانيه اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان به شرح زير است:
 
بايد نسبت به بروز و نفوذ كوچك ترين فساد اقتصادي در دستگاه هاي دولتي بشدت حساس باشيد و با آن بي رحمانه و بدون هيچ ملاحظه اي برخورد كنيد چرا كه در غير اين صورت مفاسد اقتصادي همچون بيماري واگير سريعا گسترش خواهد يافت. (از بيانات مقام معظم رهبري در ديدار كارگزاران اقتصادي)
 
مسائله اي كه در روزهاي اخير فضاي رسانه اي كشور را به خود مشغول كرده، موضوع مفسده عظيم اقتصادي است كه افكار عمومي را دچار بهت و حيرت نموده است.
 
اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان ضمن ابراز تاسف از بروز اين گونه پديده هاي نامطلوب در چرخه اقتصادي كشور، نكاتي چند را به مسئولين و امت حزب الله متذكر مي گردد:
 
برخورد قاطع مسئولان قضائي
 
1. آنچه مشخص است اينكه از مسئولان قضايي كشور انتظار مي رود هر چه سريعتر با عاملان اين اختلاس بايد برخورد قاطع، تاديب كننده و عبرت آموز صورت بگيرد.
 
دست مفسدين اقتصادي كه كيسه هاي كلان از پول بيت المال دوخته اند قطع شود
 
2. گر چه وجود اين مفسده، بيماري اقتصادي اي است كه نشان از وجود برخي نقايص در سيستم اقتصادي كشور است، ليكن اين موضوع در هر نظام اقتصادي ممكن است و متحمل است و نمي توان مفسده اقتصادي را به عنوان ضعف كلي نظام دانست.
 
بلكه عدم برخورد قاطع و سريع و شديد با عوامل مفاسد اقتصادي و تساهل و تسامح در برخورد با اين موضوع است كه نشان از ضعف نظام در بستر فعاليت سالم اقتصادي خواهد بود.
 
چرا كه در صورت عدم برخورد قاطعانه با اين گونه پديده ها ناهنجار اقتصادي، بايد روز به روز منتظر تكرار آن باشيم. فلذا بر مسئولان رسيدگي كننده فرض است تا صلابت و قدرت نظام اسلامي را به رخ سودجويان كشيده و دست مفسدين اقتصادي كه كيسه هاي كلان از پول بيت المال براي خود دوخته اند را از بازو قطع كنند.
 
در صورت برحورد قاطع با مفسدان اعتماد عمومي مستحكم تر مي شود
 
3. اگر چه ارقام اعلام شده براي اين اختلاس ارقامي بسيار عظيم و هنگفت است، ليكن مهمتر از آن سرمايه اصلي نظام و كشور يعني اعتماد عمومي به ساختار حكومت و نظام است كه با هيچ چيز قابل معاوضه نيست و در صورت برخورد قاطع با مفاسد اقتصادي، مستحكم تر از قبل خواهد شد.
 
مسئولان محترم قضايي بايد بدانند كه در اين ماجرا، شاكي اصلي افكار عمومي ملتي است كه رهبرشان بارها و بارها تاكيد كرده است كه اين ملت براي نظام و انقلابشان هميشه سنگ تمام گذاشته اند و وظيفه خود نسبت به انقلاب را به خوبي انجام داده اند.
 
ليكن اكنون نوبت به كارگزاران نظام رسيده است كه به وظيفه خطير خود عمل نموده و اين آفت و تهديد اقتصادي را به فرصتي براي نشان دادن عزم مسئولين براي گرفتن حق مردم و مبارزه با مفاسد تبديل كنند.
 
مسئولان و امت حزب الله اجازه ماهي گرفتن از اين آب گل آلود را به احدي ندهند
 
4. سوء استفاده هاي سياسي و تبليغاتي از اين موضوع مي تواند منجر به انحراف روند پيگيري اصولي شده و باعث بهره برداري مغرضان گردد. مسئولان ذيربط مي بايست با حساسيت و دقت ويژه كنترل اوضاع را در دست داشته و فارغ از هياهوي تبليغاتي باندها، جناح ها و رسانه ها، مسئله را موشكافي و پيگيري نمايند.
 
چرا كه مشاهده مي شود عده اي كه در مجلس ششم و در دولت هاي سازندگي و اصلاحات هر گاه فضاحت هايي همچون مسئله شهرام جزايري و كرباسچي و.... به بار مي آمد، سكوت اختيار كرده و سعي در سرپوش گذاشتن بر ضعف ها و كاستي ها و احيانا فساد اقتصادي هم كيشان خود داشتند، امروز به ياد مبارزه با مفسدان اقتصادي افتاده و دايه عزيز تر از مادر براي اقتصاد مملكت شده اند و تلاش مي كنند كه در آستانه انتخابات مجلس شوراي اسلامي، بذر ياس، ‌نااميدي و بدبيني به نظام را در دل مردم بپراكنند و در مسير تضعيف انتخابات گام بردارند. از سويي عده اي كه بغض ها و كينه هاي شخصي خود را به دولت و رئيس جمهور در جايگاه هاي مختلف نشان داده اند،‌سعي در القاي همدستي و كمك دولت در اختلاس دارند دولت را شريك اختلاس معرفي مي نمايند و از سوي ديگر عده اي ميزپرست كه منافع خود را در تاييد بي چون و چراي مديران بالادستي خود مي دانند، خطاها و كاستي هاي نظارتي دستگاه هاي دولتي را ناديده انگاشته و سعي در تبرئه مديران خطاكار دارند.
 
لذا مسئولان ذيربط و امت حزب الله بايستي با هوشياري كامل قضايا را رصد نموده و اجازه ماهي گرفتن از اين آب گل آلود را به احدي ندهند.
 
نتيجه امر به اطلاع افكار عمومي برسد
 
5. از آنجا كه امروزه و در جريان بيداري اسلامي كه در منطقه در حال شكل گيري است،‌ بسياري از مردم كشورهاي منطقه به ايران به چشم الگوي خود مي نگرند، بي شك اين گونه مشكلات مي تواند باعث رويگرداني مردم منطقه از ايران به سوي ساير كشورهايي شود كه در ظاهر مدعي اسلام گرايي و در باطن مروج ليبراليسم و سكولاريسم هستند. اين خطري فراملي است كه در نتيجه امثال اين اختلاس، مسلمانان جهان را تهديد خواهد كرد.
 
لذا يكبار ديگر بر رسيدگي هر چه سريعتر و قاطع تر به موضوع تاكيد نموده و خواستاريم تا نتيجه امر به اطلاع افكار عمومي برسد و نظام جمهوري اسلامي همان گونه كه در زمينه استكبارستيزي، اسلام خواهي و مبارزه با امپرياليسم به الگوي مسلمانان منطقه تبديل شده است، در برخورد با مفاسد اقتصادي نيز به عنوان الگوي مردم منطقه عمل نموده و جلوي نااميدي ملت هاي مسلمان را از نهضت هاي اسلامي خود بگيرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار