کد خبر:۱۴۸۰۱۴
مربی تیم ملی کانوپولوي ايران:
همه چیز برای کسب عنوان قهرمانی آسیا مهیا است
مربی تیم ملی کانوپولوی كشورمان گفت: همه چیز مهیا است تا برای اولین بار موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات شویم.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، مهران قزلباش در خصوص حضور ايران در مسابقات قهرماني كانوپولو آسيا گفت: از بهمن ماه سال گذشته اردوها را آغاز کردیم و در حال حاضر هفتمین مرحله اردو را برگزار می کنیم.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه همه چیز به نحو کاملا مطلوب که مورد نظرمان بود پیش مي رود و ملي پوشان آمادگي خوبي دارند و همه چيز مهيا است تا ايران قهرمان شود.
مربی تیم ملی کانوپولو ادامه داد: میزبانی رقابت هاي قهرماني آسيا کاملا به نفع ماست و ما با شرایط محیط، زمین مسابقه و آب و هوا کاملا هماهنگ هستیم و امیدواریم بهترین بازی ها را ارائه دهیم و به نتايج دلخواه برسيم.
وي تصریح کرد: سابقه چند ساله حضور در مسابقات قهرمانی آسیا را دارم و از دوره قبل مربی تیم ملی بزرگسالان بودم و با شرایط این رقابت ها کاملا آشنا هستم.
قزلباش در خصوص شناختش از حريفان ايران گفت: حریفان اصلی ما ژاپن و چین تایپه هستند که در تمام دوره ها از رقیبان اصلی ما محسوب می شدند و شناخت خوبی از حریفان داریم و به نحوه بازی، تکنیک و نقاط ضعف و قوتشان کاملا آشنا هستیم و پیش بینی نتیجه را نمی کنم اما همه چیز مهیا است تا برای اولین بار موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات شویم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰