سكوت سرپرست فدراسيون دووميداني در برابر مشكلات حدادي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۴۱۴

سكوت سرپرست فدراسيون دووميداني در برابر مشكلات حدادي

با گذشت 3 روز از برگزاري نشست خبري حدادي، مسئولان فدراسيون دووميداني همچنان سكوت را بهترين راه حل براي رفع مشكلات اين ورزشكار المپيكي مي‌دانند.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ احسان حدادي، نخستين مدال آور دووميداني كشورمان در رقابت هاي جهاني كه چندي است با مشكلات زيادي روبه رو شده است، شنبه، 9 مهر ماه براي پايان يافتن حرف و حديث ها و نامهرباني هاي مسئولان فدراسيون دووميداني اقدام به برگزاري نشست خبري كرد تا بسياري از مسائل موجود در اين ورزش را آشكار كند، اما با اين وجود همچنان مسئولان فدراسيون براي حل مشكلات اين ورزشكار سكوت را بهترين راهكار مي دانند.

بر اساس اين گزارش، احسان حدادي در اين نشست خبري از نداشتن سرمربي آن هم درست در زمان كمتر از 10 ماه مانده به آغاز المپيك انتقاد كرد و از مسئولان فدراسيون خواست تا در اين خصوص هر چه سريعتر اقدام كنند و اين قول را داد كه در صورت فراهم شدن امكانات، مدال المپيك را نيز براي ايران به ارمغان آورد.

وي همچنين بر اين نكته تاكيد كرد كه در هيچ كجاي دنيا ورزشكار خودش براي گرفتن ويزا به اداره گذرنامه نمي رود، اما وي براي حضور در رقابت ها و اردوها بايد با خرج خود اين كارها را انجام دهد و براي اخذ ويزا هيچ كمكي به وي نمي شود.

دارنده مدال برنز جهاني همچنين از عدم حضور مسئولان فدراسيون در فرودگاه براي استقبال از وي بعنوان اولين مدال آور تاريخ ايران در مسابقات جهاني دووميداني گلايه كرد و گفت: من از شب قبل زمان ورود خود را به مسئولان اعلام كردم و حتي مدالم را در ساك دستي گذاشتم تا پس از ورود به ايران و در مراسم پيشواز مسئولان به گردنم بيندازند، ولي هيچ كس جز خانواده و دوستمانم را در فرودگاه نديدم.

وي همچنين يادآور شد: شخصي از فدراسيون با من تماس گرفت و گفت: «اگر حال داري بعد از ظهر از شما تقدير شود» كه من از اين نوع ادبيات به شدت دلگير شدم و از اين مراسم چشم پوشي كردم.

حدادي همچنين از وعده 150 ميليوني رحيمي، معاون اول رئيس جمهور و نحوه درآمدزايي بازيكنان درجه چندم فوتبال و يك قهرمان ملي دووميداني شكايت كرد تا تمام حرف هاي ناگفته اين ورزشكار بيان شود.

با گذشت 3 روز از برگزاري اين نشست خبري و با وجود انعكاس آن توسط  صدا و سيما، روزنامه ها و خبرگزاري ها آشتياني، سرپرست فدراسيون دووميداني هيچ پاسخي در اين خصوص نداده است تا همچنان اين ورزشكار كشورمان و يكي از اميدهاي كسب مدال در المپيك به جاي تمرين كردن در كمال آرامش، همچنان با مشكلات دست و پنجه نرم كند.
 
شايد اين رفتار مسئولان فدراسيون دووميداني در ادامه روند «قهرمان سوزي» در كشورمان باشد، اما در شرايطي كه در آستانه بازي هاي المپيك قرار داريم و تمام دنيا براي آماده كردن ورزشكاران خود در تلاشند، شايسته نيست كه پرتابگر ديسك كشورمان بدون سرمربي و با مخارج شخصي خود تمرين كند.

لازم به ذكر است، مربي خارجي تراز اول پرتاب ديسك كشورمان براي هدايت تيم بانوان روز گذشته وارد تهران شد، در حالي كه حدادي همچنان مربي ندارد. 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار