تيم بدون سرمربي تا كدام مرحله بالا مي‌رود؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۵۲۱
احتمال بازگشت تيم اميد به المپك افزايش يافت

تيم بدون سرمربي تا كدام مرحله بالا مي‌رود؟

با توجه به اينكه تيم ملي عراق در ديدار با تيم اميد ايران دچار تخلف شده است، احتمال بازگشت تيم اميد به مسابقات انتخابي المپيك افزايش يافت و اين درحالي است كه اين تيم يك تيم از هم گسيخته و بدون برنامه است.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ تيم اميد كشورمان در مسابقات انتخابي المپيك لندن و در مرحله سوم برابر تيم اميد عراق به دليل حضور بازيكن دو اخطاره در زمين، از دور مسابقات كنار رفت اما با تماس فردي ايراني از عراق با فدراسيون فوتبال ايران در خصوص حضور بازيكن بزرگسال عراق در ديدار رفت و برگشت برابر كشورمان اميد ها براي بازگشت دوباره به المپيك شدت يافت.

درحالي كه مسئولين فدراسيون فوتبال در حال رايزني با كنفدراسيون آسيا و فيفا هستند تيم اميد سردرگم و بي برنامه است و مي توان گفت كه در حال حاضر تيمي آماده براي حضور در رقابت ها نداريم.

از آنجايي كه در فدراسيون فوتبال برنامه ريزي ها معمولا مقطعي و كوتاه مدت است، در صورت بازگشت تيم اميد كشورمان به گردونه مسابقات مشكلي جديد دامن گير فدراسيون مي شود، چراكه تيم اميد در حال حاضر از داشتن سرمربي و كادر فني بي بهره است و بازيكنان اين تيم در اين مدت حتي يك جلسه تمرين هم نداشتند چه برسد به اردوي تداركاتي و بررسي نقاط ضعف بازيكنان.

با داشتن اين شرايط به نظر مي رسد در صورت بازنده اعلام شدن تيم اميد عراق نمي توان به موفقيت تيم اميد كشورمان در ادامه رقابت هاي انتخابي المپيك اميدوار بود و باز هم بايد تاوان بي برنامگي‌هاي فدراسيون فوتبال را داد و در كوتاهترين زمان به دنبال سرمربي و ساختن تيم بود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار