العيازي: فروش سرزمين‌هاي فلسطين به اسرائيل دروغي است تاريخي
کد خبر:۱۴۹۵۷۵
يادواره شهيد رجب بيگي در دانشگاه تهران /

العيازي: فروش سرزمين‌هاي فلسطين به اسرائيل دروغي است تاريخي

رهبر جوانان فلسطيني در اعتراضات روز نكبت با بيان اينكه تنها يك درصد از اراضي فلسطين توسط يهوديان به رژيم اسرائيل فروخته شده است، گفت: فروش سرزمين‌هاي فلسطين به اسرائيل دروغي است تاريخي.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، حسن العيازي، رهبر جوانان معترض كه در سالروز روز نكبت به مرزهاي اراضي سرزمين‌هاي اشغالي قدس حاضر شدند و اعتراض خود را اعلام كردند، عصر امروز در يادواره شهيد رجب بيگي كه در دانشكده فني دانشگاه تهران و به همت بسيج دانشجويي دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در سالروز روز نكبت بسياري از جوانان فلسطين و مردم اين كشور در مرزهاي اراضي اشغال شده فلسطين حاضر مي‌شوند و اعتراض خود را نسبت به اين مسئله اعلام مي‌كنند.

وي با بيان اينكه فروش اراضي فلسطيني به رژيم اشغالگر قدس دروغي تاريخي است، افزود: مردم فلسطين در اعتراض سال گذشته خود اسناد و مدارك اراضي و املاك خود را در دست داشتند و تا مرز اراضي اشغال شده با شعار ابا عبدالله (ع) كه همان پيروزي خون بر شمشير بود، حركت كردند.

رهبر جوانان فلسطيني در اعتراضات روز نكبت ادامه داد: در درگيري امسال بر اثر تيراندازي و حمله نيروهاي رژيم اشغالگر قدس 27 نفر شهيد و 450 نفر مجروح شدند.

وي ادامه داد:‌ مردم با شعار الله اكبر به سمت اراضي اشغالي و نزديكي تلاويو رفتند و من نيز مجروح شدم.

العيازي با بيان اينكه كل مستندات تاريخي نشان مي‌دهد كه تنها 6 درصد از اراضي مردم فلسطين به رژيم اشغالگر قدس فروخته شده است، گفت: اين 6 درصد نيز توسط مسلمانان فروخته نشده است و دو درصد از اين املاك ها نيز توسط دولت استعمارگر انگلستان به اسرائيل بخشيده شده است و تنها يك درصد از اراضي اشغال شده توسط مردم خود كشور فلسطين فروخته شده است كه آنها نيز عمدتا يهودي بوده اند.

رهبر جوانان فلسطيني در اعتراضات روز نكبت، حضور اسرائيل در كشور فلسطين را زمينه اي براي غصب كشورهاي مسلمان منطقه دانست و گفت: اسرائيل از نظر ما همان غده سرطاني است كه تلاش مي‌كند تمام سرزمين هاي مسلمان را از آن خود كند.
 
وي با اشاره به كمك‌ها و حمايت هاي دولت ايران از مردم فلسطين گفت: عربستان كه جزو صادر كنندگان عظيم نفتي است 40 درصد از نفت خود را به رژيم اشغالگر قدس و امريكا مي دهد در حالي كه مردم خودش در فقر زندگي مي‌كنند.

العيازي با تأكيد بر اينكه مقاومت تنها راه پيروزي مردم فلسطين است، بيان داشت: من مطمئن بودم اگر كشور ايران با فلسطين داراي مرز مشترك بود بسيار از جوانان و مردم آن، جان خود را براي آزادي فلسطين هديه مي‌كردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار