گمانه زني‌ها درباره بازيکن دوپينگي اشتباه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۰۳۴۲
هاشميان:

گمانه زني‌ها درباره بازيکن دوپينگي اشتباه است

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال گفت: گمانه‌زني رسانه‌ها درباره بازيكنان دوپينگي ليگ برتر نادرست است و به محض اينكه تخلف او اثبات شود، نامش را اعلام مي كنيم.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر احمد هاشميان در واكنش به گمانه‌زني بعضي رسانه‌ها درباره بازيكن دوپينگي ليگ برتر، گفت: گمانه زني‌ها نادرست است و نبايد هيچ نامي مطرح شود و برخلاف ادعاي مطرح شده که ماده دوپينگ از طريق خون يافت شده است، بايد بگويم اصلا اينطور نيست چرا که اين ناندرلون است که در ادرار يافت مي‌شود و هيچ ربطي به خون ندارد.
 
وي در ادامه افزود: حتي در رسانه ها گفته شده است که ماده کشف شده در خون بازيکن در ليست امسال فيفا براي دوپينگ قرار ندارد که کاملا نادرست است؛ چرا كه اين ماده سال هاست که در ليست مواد ممنوعه فيفا قرار دارد.

رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال تصريح كرد: اميدوارم رسانه ها از گمانه زني‌ها در اين‌باره بپرهيزند، چرا که ما براساس قوانين و پس از اثبات وجود ماده در ادرار بازيکن، نام او را اعلام مي کنيم.

وي همچنين درباره برگزاري سمينار آموزشي کنترل دوپينگ و مسايل پزشکي گفت: اين سمينار آموزشي پنجم آبان در استان گيلان برگزار مي شود و البته مدرسين اين سمينار هنوز مشخص نشده‌اند و طي روزهاي آينده اعلام مي شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار