صداو‌سیما در رابطه با بیداری اسلامی به وظیفه خود عمل نکرده است
کد خبر:۱۵۰۳۹۳
احمد پناهيان در گفت و گو با «خبرگزاري دانشجو»:

صداو‌سیما در رابطه با بیداری اسلامی به وظیفه خود عمل نکرده است

استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه منشا بيداري اسلامي و ادامه مسير آن به خاطر پشتيباني ايران و ايجاد روحيه در دل مردم منطقه است، گفت: صدا و سیما همانند سایر نهادها در رابطه با بیداری اسلامی به وظیفه خود عمل نکرده است.

حجت الاسلام احمد پناهيان در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، ضمن انتقاد از عملكرد صدا و سيماي كشور در ساخت ويژه برنامه هاي بيداري اسلامي عنوان كرد: با وجود اينكه صدا و سيما در مسئله اطلاع رساني و خبررساني در فضاي بيداري اسلامي موفق شد هر روز اخبار مربوط به اين موضوع را مطرح كند و به خوبي آن را پوشش خبري دهد، اما به نظر مي رسد محتواي توليدي براي جهان اسلام در اين حوزه همانند نهادهاي ديگر چندان فعال و پررنگ نبوده است.

 

وي با اشاره به تهيه و ساخت كليپ هاي مختلف در فضاي بيداري اسلامي افزود: كليپ تنها مورد توجه قشر خاصي از جامعه قرار مي گيرد.

 

اين استاد حوزه و دانشگاه براي ساخت يك سريال نوروزي يا تابستاني بودجه هاي كلان صرف مي شود، اما براي برنامه هاي ويژه بيداري اسلامي اين گونه نيست، گفت: تعداد جوانان ارزشي و ولايي در جامعه ما كم نيست، بنابراين بايد از بودجه هاي اين چنيني بهره گرفت و در اين زمينه برنامه سازي كرد.

 

پناهيان تصريح كرد: به صرف دو مصاحبه يا چند خبر نمي توان فضاي جامعه را به سمت فضاي انقلاب هاي مردمي برد و حتي فضاي سياسي منطقه را هم نمي توان متحول كرد، در حالي كه در چنين شرايطي بسياري مي گويند صدا و سيما زير نظر آقاست، بنابراين آقا هم در اين مسئله وارد ميدان شده و صدا و سيما هم مبارزه آقا را پوشش مي دهد. 

وي تاكيد كرد: صدا و سيما بايد از اين حد جلوتر آمده و خود در اين فضا سنگر داشته باشد، خودش توليد كند، به ميدان بيايد و براي اقشار مختلف از جمله نوجوانان، جوانان، خانواده‌ها، اين موضوع مهم و بزرگ را تعريف كند.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به برخي حوادث طبيعي كه با تبليغات مثبت رسانه اي در اقشار مختلف جامعه نفوذ كرده است، افزود: جريان سومالي يا زلزله بم به راحتي وارد جامعه شد و در تمام اقشار مردم نفوذ پيدا كرد، بنابراين بايد انقلاب‌هاي مردمي منطقه نيز وارد زندگي طلبه‌اي، دانشجويي، دانش آموزي، خانوادگي، كسبه و بازار شود و اگر صدا و سيما در اين بخش به رسالت خود عمل كند خود به خود بسياري از مسائل حاشيه‌اي جامعه رنگ مي بازد.
 
وي به بهره برداري هاي سياسي از برخي رويدادهاي كشور اشاره و تصريح كرد: بايد جريان سازي‌هاي كاذب قبل از انتخابات در جامعه از بين برود تا يك انتخابات سالم داشته باشيم.
 
پناهيان افزود: منشا و هويت بيداري اسلامي و نيز ادامه مسير آن، به خاطر پشتيباني ايران و ايجاد روحيه در دل مردم منطقه است، بنابراين انقلاب ايران بايد الگوي حكومتي براي بيداري اسلامي را به كشورهاي منطقه بدهد.

 
اين استاد حوزه و دانشگاه تاكيد كرد: هنوز پس لرزه‌هاي اين زلزله باقيست، بنابراين صدا و سيما بايد با عجله و دقت شروع كرده و به ميدان بيايد.
 
وي در ادامه به سخنان اخير رهبري در جمع كارگزاران حج اشاره و تصريح كرد: ايشان در سخنان خود، يك اخطار، يك هشدار و يك بيدارباش دادند و آن، اين بود كه حواستان جمع باشد تا از وليتان جدا نشويد، نه اينكه برويد حركت‌هاي اجتماعي را آغاز كنيد و بعد از مسئولان بازخواست كنيد كه چرا پيگير اين ماجرا نبوديد.
 
پناهيان به مسئله اختلاس اخير اشاره و تصريح كرد: آقا فرمودند در اين موضوع كسي جنجال نكند تا مسئولان كارشان را بكنند، وقتي ماجرا به دست مسئولان قضايي افتاد ديگر چانه زني نياز نيست؛ زيرا هم خود آقا و هم قوه قضائيه با جديت وارد موضوع شده اند.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه در ادامه وظيفه بسيج دانشجويي را مطالبه گري دانست و افزود: يكي از ماموريت هاي بسيج دانشجويي مطالبه گري است؛ به طوري كه هيچ كس نمي تواند اين مطالبه گري را داشته باشد.
 
وي با بيان اينكه بسيج دانشجويي نبايد از مطالبه گري دست بردارد، ادامه داد: گاهي اين مطالبه به صورت نشست و گاهي به صورت بيانيه خواهد بود، اما به هر صورت نبايد اين مسئله را به عنوان مسئله اصلي قلمداد كرد.
 
پناهيان با بيان اينكه گاهي يك جريان وجود دارد و گاهي وجود ندارد و ما آن را مي سازيم، گفت: در بعضي مواقع جريان كاذب ايجاد مي كنيم؛ اين در حالي است كه كسي حق ندارد در نظام جريان كاذب به وجود آورد.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه درباره تحليل برخي رسانه هاي مبني بر اينكه ساكتين فتنه كاسبين اختلاس هستند، گفت: وقتي يك جرياني در كشور وجود ندارد، اما برخي به خاطر بهره برداري سياسي خود عنوان كنند كه اين يك جريان وجود دارد و از طرف ديگر به تبع آن مطالبه ‌ما اين باشد كه جرياني در برابر آن ايجاد شود تا اين فتنه را جمع كند، خود به خود موضوع سازي مي شود، در حقيقت اين رهبري كردن سياسي جامعه در سايه است، در حالي كه نبايد عناصر خودي ما رهبري سايه كنند.
 
وي تاكيد كرد: جريان‌هاي سياسي نبايد چيزي كه واقعيت ندارد را واقعي جلوه دهند، البته شايد برخي اشخاص با مقاصدي كارهايي را انجام داده باشند، اما جاي آن در رسانه ها نيست؛ به اين ترتيب تا وقتي كه اصل قصه اثبات نشده بايد جهت گيري و اولويت‌هاي ما فرمايشات و خواسته هاي رهبري باشد.
 
پناهيان افزود: نبايد جريان سازي و حاشيه هاي منفي يا مثبت ايجاد شود تا انرژي مردم و مسئولان صرف فضاهاي حقير سياسي گردد.
 
اين استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه دانشجويان بسيجي به عنوان فرزندان ولايت بايد از همه مسئولان و ليدرهاي سياسي مجدانه بخواهند كه از اين فضاها دست بردارند و از اين جبهه گيري‌ها فاصله پيدا كنند، خاطرنشان كرد: وقتي آقا مي فرمايند امروز محور اصلي، اتحاد عميق بين همه است و بايد روي اين موضوع انرژي صرف شود، منظور از وحدت بهره برداري سياسي نيست، بلكه منظور اتحاد حول ولي است كه اگر اين اتفاق بيفتد ما را از اين حاشيه پردازي‌ها دور مي كند .
 
وي تصريح كرد: بسيج دانشجويي به عنوان نهادي كه وسط ميدان است، بايد اين اتحاد را از مسئولان درجه اول نظام، ليدرها، نخبگان سياسي و جريان‌هاي سياسي مطالبه كرده و آن را براي بدنه جامعه تبيين كند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار