کد خبر:۱۵۰۸۹۸
رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته:

سالانه 1500 ناشنوا در ايران متولد مي‌شود

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته با بيان اينكه سالانه حدود 1500 ناشنوا در ايران متولد مي‌شود، گفت: سرمايه گذاري در كاشت حلزون شنوايي 15 برابر هزينه پروتز براي دولت بازدهي دارد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمدعلي خرسندي امروز در حاشيه دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته در هتل اسپيناس در جمع خبرنگاران گفت: كاشت حلزون براي افراد ناشنوايي ممكن است كه هيچ يك از وسايل از جمله سمعك را نمي توان استفاده كند.

وي افزود: دو گروه از افراد ناشنوا مي توانند از كاشت حلزون شنوايي استفاده كنند، افرادي كه به دلايل متعدد ناشنوا به دنيا مي آيند و كساني كه پس از تولد شنوايي خود را به دلايل مختلف از دست مي دهند.

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته با بيان اينكه ناشنوايي مادرزادي كودكان در گروه اول باعث لال شدن آنها مي شود، بيان داشت: در گروه دوم افرادي هستند كه قدرت تكلم داشته و به دلايل مختلفي چون تصادف، عفونت و بيماري ارثي زمينه‌اي، شنوايي خود را از دست داده‌اند.

خرسندي گفت: افراد ناشنوا در گروه اول نهايتاً تا پنج سالگي امكان كاشت حلزون را دارند و تا ده سالگي نيز ممكن است اين عمل براي آنان انجام گيرد اما قطعاً موفقيت اين عمل و تشخيص صداها، پس از آن كمتر خواهد بود.

وي تشخيص زودرس را از مهمترين مسائل و كاشت حلزون شنوايي دانست و گفت: غربالگري بيماران در اين زمينه آغاز شده ولي هنوز به طور كامل انجام نگرفته است.

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته تصريح كرد: در حال حاضر سالانه بين 1000 تا 1500 ناشنوا در ايران متولد مي شود، لذا حداقل بايد سالانه به همين ميزان عمل كاشت حلزون در كشور انجام گيرد.

خرسندي اضافه كرد: در حال حاضر بهترين متخصصين در زمينه كاشت حلزون در كشور وجود دارند و مراكز موجود در اين زمينه نيز آمادگي لازم براي انجام حدود چهار عمل در روز را دارند.

وي تاكيد كرد: مهمترين محدوديت در انجام عمل كاشت حلزون بالا بودن هزينه اين عمل و تهيه پروتز بوده و مسئله تحريم به هيچ وجه در اين زمينه مطرح نيست.

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته با تاكيد بر اينكه سرمايه گذاري در زمينه حلزون شنوايي در كشور، 15 برابر هزينه تهيه پروتز براي دولت بازدهي زودرس خواهد داشت، گفت: درحال حاضر كاشت حلزون به هيچ وجه تحت پوشش بيمه قرار ندارد.

خرسندي در خصوص عوارض انجام اين عمل بيان داشت: عمل كاشت حلزون كمترين عوارض را به دنبال داشته و تا امروز هيچ مرگ و مير و عارضه جدي در اين خصوص مشاهده نشده است.

وي با بيان اينكه كودك پس از انجام عمل كشت حلزون تا سه سال بايد تحت آموزش قرار گيرد، گفت: حوصله و صبر خانواده‌ها در اين زمينه اهميت بسياري دارد.

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته با اشاره به مراجعه و درمان تعداد محدودي از بيماران ناشنوا از كشور عراق، گفت: در حال حاضر مراكز كاشت حلزون شنوايي در عراق با همكاري متخصصان ايراني در حال انجام وظيفه هستند.

خرسندي اضافه كرد: يكي از مسائل در پذيرش بيماران خارج از كشور اين است كه پس از عمل متخصصان بايد آموزش‌هاي گفتاري را به بيماران بدهند، برهمين اساس تفاوت زبان در اين زمينه تا حدودي مشكل ساز است كه برخي از پزشكان در حال يادگيري زبان عربي هستند.

وي با بيان اينكه در حال حاضر بيماران ناشنوايي بيش از دو سال براي كاشت حلزون پذيرش نمي شوند، گفت: انجام اين عمل براي بيماران تا پنج سال ممكن است ولي با توجه به اينكه بيماران براي انجام عمل بايد حدود سه سال در نوبت قرار گيرند، پذيرش بيماران نيز تا قبل از دو سال انجام مي گيرد.

رئيس دومين كنگره بين المللي كاشت حلزون شنوايي و علوم وابسته گفت: در حال حاضر در طول ماه حدود چهار عمل كاشت حلزون شنوايي در مراكز انجام مي گيرد در حالي كه اين مراكز آمادگي انجام روزانه حدود سه عمل جراحي را دارند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار