کد خبر:۱۵۱۱۱۴
احمديان در گفت وگو با «خبرگزاري دانشجو»:
نهمین جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی 26 آبان برگزار میشود
معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی از برگزاری نهمین جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر در 26 آبان ماه سال جاری در تهران خبر داد.
دکتر نبی الله احمدیان در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: نهمین جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثار گر در بخش های مختلف طرحها و پروژههاي تحقيقاتي، اختراع، مقالات علمی و تاليف كتب 26 آبان ماه سال جاری در یکی از دانشگاه های تهران برگزار می شود.
وی با اشاره به ارسال 500 اثر به بخشهای استانی این جشنواره افزود: از این تعداد 131 اثر پس از ارزیابی های علمی وتخصصی داوران پذیرفته شده و از این تعداد نیز 70 اثر برگزیده در جشنواره نهم مورد تقدیر قرار می گیرند.
معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه آثار مختلفی در بخش های مقاله، اختراع، تالیف و طرح پژوهشی به این جشنواره ارسال شده است، تصریح کرد: در نهمین دوره از این جشنواره 32 اثر در حوزه مقاله، 16 اثر در بخش تالیف کتاب، 15 اختراع و هشت طرح پژوهشی مورد تجیل قرار می گیرد.
احمدیان ادامه داد: شرکت کنندگان در این جشنواره از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بوده و ارزیابی ها نیز بر اساس فرمت ها و فرمول های وزارت علوم صورت می گیرد.
وی از سطح بندی آثار به منظور ارتقای کیفیت جشنواره خبر داد و گفت: در این راستا شش نفر رتبه اول، 27 نفر رتبه دوم و 38 نفر رتبه سوم را در حوزه های مختلف کسب کردند.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثار گر اضافه کرد: از آثار ارسال شده به تفکیک 34 اثر در حوزه علوم پزشکی، 34 اثر در حوزه فنی مهندسی، 16 اثر در حوزه علوم انسانی، 11 اثر در بخش علوم پایه و 11 اثر در بخش علوم کشاورزی پذیرفته شده اند.
احمدیان با اشاه به اینکه 105 اثر پذیرفته توسط دانشجویان پسر و 27 اثر توسط دانشجویان دختر ارائه شده است، اضافه کرد: استان های تهران با 37 اثر، اصفهان با 11 اثر و خراسان رضوی با 8 اثر بیشترین آمار ارسال آثار را به خود اختصاص دادند.
وی تصریح کرد: این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می شود که در بخش استانی ارزیابی های اولیه انجام و نفرات و آثار برتر به بخش کشوری معرفی می شوند.
معاون علمی سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: پس از معرفی برگزیدگان استانی به بخش کشوری پایش و ارزیابی دیگری توسط کارشناسان دبیرخانه جشنواره صورت می گیرد و پس از آن آثار منتخب به بخش کشوری معرفی می شوند و به این ترتیب آثار در سه مرحله مورد ارزیابی قرار می گیرند.
احمدیان تاکید کرد: جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی از نظر گستردگی شرکت کنندگان مقاطغ مختلف و گروه های آموزشی و موضوعات مختف رتبه نخست را در کشور داراست.
وی با اشاره به ارتقای سطح کیفی آثار به ویژه در بخش علوم انسانی گفت: نفرات برتر این جشنواره می توانند از امتیاز نخبگی وزارت علوم استفاده کنند.
دبیر اجرایی نهمین جشنواره دانشجویان مخترع، مبتکر و نوآور بسیجی ، شاهد و ایثار گر با بیان این که این جشنواره برآیند فعالیت یک سال دانشجویان بسیجی در حوزه های علمی وپژوهشی است، خاطر نشان کرد: در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی در قالب 30 غرفه با حدود 350 اثر به نمایش در می آید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰