کد خبر:۱۵۱۴۷۷
با همکاري دانشگاه صنعتي شريف

جايزه جهاني «سازمان دانشي برتر» اعطا مي‌شود

دانشگاه صنعتي شريف به عنوان همکار شبکه جهاني دانش در برگزاري جايزه جهاني «سازمان دانشي برتر» (MAKE) در ايران، امکان عضويت سازمان‌هاي ايراني را به عنوان عضو ناظر جايزه سال جاري به منظور کسب آمادگي براي حضور در ارزيابي سال 2012 فراهم آورده است.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، به گفته مهندس مهدي شفيعي‌زاده، دبير شوراي عالي راهبري جايزه جهاني MAKE در ايران، پس از استقبال شايان سازمان‌هاي ايراني و ثبت‌نام قريب به 30 سازمان به منظور حضور در نخستين دوره جايزه جهاني سازمان دانشي برتر در ايران، امکان عضويت به عنوان ناظر جايزه و آمادگي به منظور حضور در جايزه سال آتي براي ساير سازمان‌ها فراهم شده است.
 
وي افزود: عضويت ناظر در ارزيابي جهاني MAKE در ايران به معناي همراهي سازمان در تمام مراحل برگزاري جايزه جهاني MAKE در سال جاري در ايران بوده و سازمان‌هاي ناظر ضمن آشنايي کامل با تمام جنبه‌هاي مختلف جايزه، آمادگي خود براي حضور در ارزيابي‌هاي سال 2012 را افزايش خواهند داد.
 
دکتر باقري، مدير ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتي شريف و عضو شوراي عالي راهبري جايزه جهاني MAKE در ايران هم اضافه كرد: عضويت ناظر در ارزيابي جهاني MAKE به سازمان‌هاي ايراني اين امکان را خواهد داد تا از حجم گسترده‌اي از اطلاعات و تجربيات کاربردي سازمان‌هاي پيشرو کشور در حوزه مديريت دانش، نوآوري و سرمايه فکري که در نخستين دوره جايزه جهاني MAKE در ايران شرکت كرده‌اند، بهره‌مند شده و ارتباطات تنگاتنگ و مستمري را در قالب شبکه ملي مديريت دانش، نوآوري و سرمايه فکري با يکديگر ايجاد كنند.
 
وي خاطرنشان كرد: همچنين تمام سازمان‌هاي ناظر در ارزيابي از مشورت‌هاي دبيرخانه جايزه جهاني MAKE در ايران به منظور آمادگي هر چه مطلوب‌تر براي حضور در ارزيابي سال آينده (2012) برخوردار خواهند شد كه در اختيار قرار گرفتن تجربيات برترين سازمان‌هاي دنيا در جايزه جهاني MAKE و برقرارسازي ارتباطات مستمر ميان سازمان‌هاي ايراني و برترين سازمان‌هاي دانشي دنيا با همکاري دانشگاه صنعتي شريف و KNOW Network نيز از ديگر ويژگي‌هاي منحصر به فرد عضويت ناظر در نخستين دوره جايزه جهاني سازمان دانشي برتر در ايران است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار