کد خبر:۱۵۱۷۹۷

توییتر نام كاربري «اشغال وال‌استریت» را مسدود کرد

سایت توییتر در اقدامی تعجب برانگیز نام كاربري «اشغال وال‌استریت» را مسدود کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، توییتر، سایت مدعی حمایت از آزادی بیان که تا کنون کمک شایانی را به دولت های غربی در براندازی حکومت های دیگر بر عهده داشته است، در اقدامی نام كاربري «اشغال وال استریت» را مسدود کرد.
 
لازم به ذكر است، این شبکه اجتماعی در جریان اغتشاشات در ایران، بروز رساني خود را به دستور دولت آمریکا عقب انداخت تا مبادا در اطلاع رسانی بین آشوبگران خللی وارد شود.
 
در اقدانی مشابه، فیس بوک، دیگر شبکه اجتماعی نيز از ارسال پیام هایی که در آنها اسمی از وال استریت به کار رفته است، اجتناب می ورزد.
 
گفتنی است نظام سرمایه داری طی سال های اخیر توانسته است با بهره گیری از این شبکه ها به مقاصد خود که همانا توطئه چینی و سرنگونی حکومت هاست دست یابد.
 
سرنگونی حکومت های اکراین، قرقیزستان و گرجستان در انقلاب های رنگی همگی توسط این شبکه ها سازماندهی شده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار