کد خبر:۱۵۲۳۵۳
يزدانيخرم در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
روزنامههاي داخلي كار ما را براي كاهش محروميت دوپينگيها سخت كردهاند
رئيس فدراسيون كشتي در خصوص احتمال كاهش محروميت دو كشتيگير دوپينگي گفت: بزرگنماييهاي چند روزنامه داخلي كار فدراسيون ايران و جهان را براي كاهش محروميت دوپينگيها سخت كرده است.
محمدرضا يزداني خرم در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص آخرين اخبار دو كشتي گير دوپينگي كشورمان گفت: فدراسيون كشتي تمام كارهاي قانوني را انجام داده است و اگر روزنامه ها و رسانه ها دست از حاشيه سازي در اين خصوص بردارند و تا اين حد مسئله را بزرگ نكنند و دست و پاي مسئولان فدراسيون جهاني را نبندند، با رايزني هايي كه انجام داده ايم هنوز به تخفيف مجازات اين كشتي گيران اميدواريم.
وي در ادامه افزود: با توجه به جوسازي هاي چند روزنامه داخلي، مسئولان فدراسيون جهاني اعلام كردند، وقتي اين مسئله داخل كشور تا اين حد بزرگ شده است، ما اجازه كاهش محروميت كشتي گيران را نداريم.
رئيس فدراسيون كشتي در خصوص وضعيت مالي فدراسيون در روزهاي باقي مانده تا مسابقات المپيك گفت: عباسي، وزير ورزش و جوانان در اين خصوص قول هايي به ما داده كه تا كنون نيز آنها را عملي كرده است، بنابراين اگر با اين روند ادامه دهيم تا آخر سال در خصوص تامين بودجه مشكلي نخواهيم داشت.
يزداني خرم در پايان از تلاش مربيان وطني تقدير كرد و گفت: فدراسيون كشتي تا پايان المپيك از مربيان داخلي خود بهره مي برد و اين مربيان همچنان به كار خود در تيم ملي ادامه مي دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰