کد خبر:۱۵۲۳۸۱
رقابتهاي تيراندازي با كمان قهرماني آسيا- تهران
تيراندازان در بخش انفرادي ريكرو مردان به مصاف هم رفتند
در سومين روز رقابتهاي تيراندازي با كمان قهرماني آسيا، تيراندازان در بخش انفرادي ريكرو مردان به مصاف هم رفتند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در رشته ريكرو انفرادي مردان كيوان رياضي مهر، در مقابل حريف تاجيكستاني خود با نتيجه 6 بر صفر به برتري رسيد و بنا است در مرحله بعد با حريفي از هند روبرو شود.
همچنين، ميلاد وزيري حريف قطري خود را با نتيجه 6 بر صفر شكست داد و در مرحله بعد در مقابل مغولستان قرار مي گيرد.
گفتني است، حامد فوري و سيد احمد پارسا در برابر حريفان خود از مغولستان و قزاقستان با نتايج مشابه صفر بر 6 بازي خود را واگذار كرده و از دور رقابتها حذف شدند.
همچنين، در بخش كامپوند اين رقابتها در حال حاضر رضا رمضاني نژاد در برابر حريفي از مغولستان قرار گرفته است و بهزاد پاك زاد با حريفي از تايلند پيكار ميكند.
لازم به ذكر است، قهرمانان بخش ريكرو و كامپوند انفرادي امروز مشخص خواهند شد و بناست مسابقات ريكرو و كامپوند انفرادي در بخش زنان هم فردا پيگيري شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰