موج سوم بيداري با آشكار شدن ناكارآمدي ليبراليسم در غرب در حال گسترش است
کد خبر:۱۵۲۷۶۳
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي:

موج سوم بيداري با آشكار شدن ناكارآمدي ليبراليسم در غرب در حال گسترش است

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه موج سوم بيداري با آشكار شدن ناتواني ليبراليسم در حوزه سياست و اقتصاد به وجود آمده است، گفت: كشورهاي اسلامي با ارائه الگوي اقتصادي اسلامي مي‌توانند از ايجاد اين موج براي معرفي اسلام بهره گيرند.
محمد جعفري نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، ضمن اشاره به بيانات رهبر انقلاب در خصوص وقوع سه موج بيداري در جهان گفت: موج اول بيداري مردم جهان با عنوات انقلاب اسلامي ايران پديد آمد.

وي با بيان اينكه انقلاب اسلامي گفتمان متفاوتي را در جهان رقم زد و تمام معادلات غرب به خصوص در حوزه سياسي را بر هم زد، گفت: در شرايطي كه ديدگاه و نظريات حاكم بر جهان غرب مبني بر عدم دخالت دين در سياست مطرح شد امام با تشكيل حكومت اسلامي و تئوري ولايت فقيه سلطه اين تفكر را شكست و فصل جديدي را در نظام سياسي و فرهنگي پيش روي جهان باز كرد.

دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه انقلاب اسلامي ايران در حوزه سياست با طرح ولايت فقيه روزنه جديدي را مقابل جهان و سياست گذاران گشود، گفت: در مسئله فرهنگي نيز انقلاب اسلامي توانست تا حدودي فرهنگ خود را به جهان صادر كند.

جعفري نژاد در ادامه سخنان خود با بيان اينكه موج دوم بيداري پس از به چالش كشيدن ماركسيست و كمونيست رخ داد، گفت: پس از گذشت سال ها مردم متوجه شدند انقلاب ماركسيست نيز ايده آل افكار عمومي و مطالبه اصلي مردم را پاسخگو نيست.

وي با بيان اينكه جنبش عظيمي كه اخيرا در خصوص ناتواني ليبراليست و سرمايه داري در جهان و به خصوص در آمريكا به وقوع پيوسته است ناشي از ناكارآمدي اين نظريه و ديدگاه در عرصه اقتصادي و سياسي است در حالي كه موج سوم بيداري جهان محسوب مي شود، گفت: نمي توان از همين اكنون گفت كه اين ديدگاه به نابودي كشيده شده و ليبراليست به طور كلي برچيده شده است.
 
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به اينكه حركت هاي اخير آغاز مخالفت ها و ناكارآمدي نظام اقتصادي ليبراليست كه شاهرگ نظام سياسي جهان به شمار مي رود، است، گفت: حتي بزرگان و انديشمندان اين نگاه نيز در حال حاضر نمي توانند در حوزه عمل به ديدگاه هاي اين مكتب عمل كنند و ناتواني آن براي آنها مشخص است.

جعفري نژاد افزود: ابهت ليبراليست در شرايط حاضر شكسته است و مردم با شعار 99 درصد در مقابل يك درصد خواستار برقراري عدالت و پايان دادن به تبعيض و بي عدالتي در نظام سياسي و اقتصادي غرب و آمريكا هستند.

وي با تاكيد بر اينكه صداي شكسته شدن استخوان هاي سرمايه داري و ليبراليست شنيده مي شود، گفت: اگر نگوييم ليبراليست نابود شده است اما مي توان مدعي بود كه چارچوب و استخوان هاي اصلي اين ديدگاه شكسته است و نقطه جديدي براي نابودي آن ايجاد شده است.
 
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي وجود تبعيض، تضاد طبقاتي،‌ فقر و ترويج بي اخلاقي در غرب را حاصل اين نگاه در حوزه اقتصادي، سياسي و فرهنگي غرب دانست و خاطر نشان كرد: به طور قطع اين جنبش فراگير خواهد شد و زمينه فروپاشي اين نظام آماده شده است.
 
جعفري نژاد با اشاره به ضرورت اقتصاد مبتني بر نگاه اسلامي براي ارائه به جامعه جهاني در شرايط حاضر ادامه داد: علي رغم حضور و تاثيرگذاري مثبت انقلاب اسلامي در معادلات سياسي جهان، هنوز با گذشت سال ها در شرايطي كه نظام اقتصادي غرب و سرمايه داري به چالش كشيده شده است نتوانسته ايم در اين زمينه مانيفست تدوين شده اي را در اين خصوص ارائه دهيم.

وي با بيان اينكه غرب در حال حاضر نيازمند الگوي جديد اقتصادي است، گفت:‌ در شرايطي كه ليبراليست به چالش كشيده است ما مي توانيم در اين خصوص با ارائه الگوهاي مناسب توانمندي دين اسلام در زمينه اقتصادي را نيز مطرح كنيم.
 
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در خاتمه تاكيد كرد: كشورهاي اسلامي با ارائه الگوي اقتصادي اسلامي مي توانند از ايجاد اين موج براي معرفي اسلام بهره گيرند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار