کد خبر:۱۵۳۱۰۳
توسط محقق دانشگاه اميركبير؛
مدلسازي آشكار يادگيرنده براساس دانش و عواطف بازنمايي شد
پژوهشگر دانشكده مهندسي كامپيوتر و فناوري اطلاعات دانشگاه صنعتي اميركبير موفق به بازنمايي مدل آشكار يادگيرنده براساس دانش و عواطف يادگيرنده شد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، سميه مدبري، مجري طرح «بازنمايي مدل آشكار يادگيرنده براساس دانش و عواطف يادگيري» گفت: در سيستمهاي يادگيري بايد بتوانيم ويژگيهاي مورد نياز كاربر را پياده كرده و براساس مفاهيم درسي كه به كاربر ارائه مي شود بر روي تمركز بيش تر براي تشخيص اين ويژگيها تاكيد كنيم.
وي خاطرنشان كرد: مهمترين ويژگي كاربر در سيستمهاي هوشمند اين است كه مدل بهتري از دانش كاربر را به دست آورده و بازنمايي مي كند.
مدبري افزود: در اين پژوهش از شبكه بيضيي استفاده كردهايم تا بتوانيم مدل دانش كاربر را به دست آوريم و اين درس را به يكسري مفاهيم تقسيم كنيم.
به عنوان مثال اگر معادلهاي تعريف كنيم كه هم جمع و هم ضرب را خواسته باشد و اين سئوال جواب دهد مي توان پيش بيني كرد كه تا چه اندازه جمع و ضرب را مي تواند انجام دهد.
مدبري گفت: بنابراين، براي بهبود از مفهوم بازنمايي مدلسازي آشكار يادگيرنده استفاده شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰